• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

sana fotoğrafı atarken düşündüm de sadece yumurta da şekil vermek için kullanmaya gerek yok.pastada süslenir bunlarla:31:

o zaman napıyoruz, soğanı buzluğa atıp bekletiyoruz bir kaç dakka..sıcak gazın daha çabuk yayılmasına sebep olur.
soğuk ise gözlerini yakmasına engel olacaktır.:31:

Kurabiye kalıplarımla süsleme işini hallediyorum ben

Çok sağ ol :1: duydum ama uzun bekletmek lazım sanıp üşeniyordum hemen doğruyorduk :17:

yaa ben onu hep unutuyorum ki neydi o:26:

Şuydu :1:

$2012-11-07 20.27.20.webp

Sırayla ; patates, makarna, yoğurt, salça-yağ

heeee..biz bunun patatessiz halini yapardık hep..birde normal patatesi haşlayıp , içine baharat ya da soğan atıp sarımsaklı yoğurt ve böyle
yağlı seviyorum evet:56::56:özlemişim beaaa:9:

Ben eşimden öğrendim
Hatta ilk anlattığında
Ne alaka ya hem patates hem makarna dedim de sonra yapınca eşimden çok yedim :17::27:
Biz patatesleri küp küp doğrayıp kızartıyoruz, haşlama değil.

Eylül
O vatandaşa bi kapak daha yaptım Cumartesi çıkmadan :60: da sen görmedin sanırım yazdığımı
Soğuk savaş sürüyo

Ama o pişman gibi, küçük emraha döndü :55:
Bakalım :6:

Eylül
O vatandaşa bi kapak daha yaptım Cumartesi çıkmadan :60: da sen görmedin sanırım yazdığımı
Soğuk savaş sürüyo

Ama o pişman gibi, küçük emraha döndü :55:
Bakalım :6:

hee okudum da aslında bişiy yazamayınca öyle kalıyor.h.sonu buraya gelmek aklıma gelmiyor pek:9::9:
bizde de var soğuk savaş:23: sessiz ve derinden devam ediyor..kafam rahat olsun, uğraşamaıcam:19:

hee okudum da aslında bişiy yazamayınca öyle kalıyor.h.sonu buraya gelmek aklıma gelmiyor pek:9::9:
bizde de var soğuk savaş:23: sessiz ve derinden devam ediyor..kafam rahat olsun, uğraşamaıcam:19:

Bende haftasonu uğramıyorum, mesai saatlerimde tek çalışmaktan sıkılıp buraya uğruyorum işte :1:

Küçük Emrah gibi geliyor evrak bırakıyor, ben yüzüne bile bakmıyorum, kolay geldin diyor, teşekkürler :63: diyorum ekrana bakarken
Kıl tipler olur ya onlar gibi yapıyorum :27:
Şimdi yeni traş olmuş bi de
Yürrü ense traşını görelim demek istedim bi an :60:

Bende haftasonu uğramıyorum, mesai saatlerimde tek çalışmaktan sıkılıp buraya uğruyorum işte :1:

Küçük Emrah gibi geliyor evrak bırakıyor, ben yüzüne bile bakmıyorum, kolay geldin diyor, teşekkürler :63: diyorum ekrana bakarken
Kıl tipler olur ya onlar gibi yapıyorum :27:
Şimdi yeni traş olmuş bi de
Yürrü ense traşını görelim demek istedim bi an :60:

:9::9::9::9: her yerde bir kıl tip mevcut yaa..
ben karşı karşıya oturduğumuzdan -çapraz karşı- mecburen olmadıkça sesimi çıkarmıyorum.kendi halimde açlıp oynuyorum.
bazısı üstüne üstüne gelir seni ayar etmek için.ama tınlamyınca asıl onlar ayar olup gidiyorlar..:8::8::8:

:9::9::9::9: her yerde bir kıl tip mevcut yaa..
ben karşı karşıya oturduğumuzdan -çapraz karşı- mecburen olmadıkça sesimi çıkarmıyorum.kendi halimde açlıp oynuyorum.
bazısı üstüne üstüne gelir seni ayar etmek için.ama tınlamyınca asıl onlar ayar olup gidiyorlar..:8::8::8:

Evet ben kıl değilim ama hakedene acayip kıllık yaparım :27:

Bizimki değişik bi tür
Bu kata gelince gayet normal hatta espri bile yapabiliyo
Kendi katlarında müdür var, orda öyle bi değişiyo ki
Kendi çok biliyomuş ta biz bişey yapmıyomuşuz moduna geçiyo
O günden beri bende bu yanar döner diye yüzüne bile bakmıyorum, orda frklı burda farklı kişilerden nefret ederim :63:

Allah'tan müdür de kimin ne olduğunu çözebilecek biri :31:

Evet ben kıl değilim ama hakedene acayip kıllık yaparım :27:

Bizimki değişik bi tür
Bu kata gelince gayet normal hatta espri bile yapabiliyo
Kendi katlarında müdür var, orda öyle bi değişiyo ki
Kendi çok biliyomuş ta biz bişey yapmıyomuşuz moduna geçiyo
O günden beri bende bu yanar döner diye yüzüne bile bakmıyorum, orda frklı burda farklı kişilerden nefret ederim :63:

Allah'tan müdür de kimin ne olduğunu çözebilecek biri :31:

aynen..her farklı ortamda ayrı kıvıranları ben de sevmiyorum..:31:
amannnn en güzel senin..tek tek takıl kafana göreee..:32:

Back