• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

içi zaten kayganımsı:9::9::9: he valla yaa..
kek kalıbı baka baka bi hal oldum zati:111::111::111:

Benim yoktu ama beğendim aldım
Şunun aynısından , 6 kırmızı 6 pembe

$images.webp

Hem çok cici oluyor kekin görüntüsü hem dilimleme derdi yok ( Oransız olursa sinir oluyorum dilimler :1: )
Üzerini de istediğin şekilde süslemek mümkün:3:

sağolun kızlar bende iyiyim.Bizim tedaşlar tek tek satıldı haberlerden duyuşunuzdur onun devir aşamalarındayız sıkıntılı zamanlar o yüzden pek giremedim..Hazırlıklar ii şükür 23 nisana iskenderuna gidiyorum koltuk takımı ve beyaz eşyayı almaya bana beyaz eşya konusunda yardımcı olursunuz sanırım kızlar.Siemens ankastre seti almayı düşünüyorum bayağı bakındım amayinede karar kılmak zor

hayırlısı olsun canım iş konusunda..bir sıkıntıdır gidiyor..hepimizde var sanırım biraz.

ohhh ohhh hem gezme var hem de iş desene oralarda:16::16:

kendim evim olsaydı tam istediğim şey benim.:31: pek çok yorum okudum elifcim, siemens güzel ama
beyaz eşya şans işi biliyorsun ki..senin mutfağa ankastre de güzel gider hani.:34:

$MCSA037468_HB36LB560_def.webp kızlar şu fırın nasıl sizce:26:
arka duvarda Ecoclean temizleme sistemi, yan duvarlar ve tavan opsiyonel
Sonradan takılabilir aktiv kat (koku katalizatörü) sistem
Tamamen cam iç kapak
Cihaz ölçüsü (YxGxD)
595 mmx595 mmx548 mm
Dolap ölçüsü (YxGxD):
575-597 x 560 x 550 cm
Düz fırın yan duvarları
Tepsi sistemi:
Teleskopik sistem sonradan takılabilir
Fırın türü / Isıtma türü
Universal PLUS Fırın (10 Pişirme programı)
Alt / Üst ısıtma
hydroBaking
3D sıcak hava plus
Pizza programı
Alt ısıtma
Hava dolasımlı ızgara
Vario büyük yüzeyli ızgara
Vario küçük yüzeyli ızgara
Buz çözme
Sıcak tutma
Geniş fırın iç hacmi (67 l)
Soğuk hava fanı
Tepsiler için çelik raf sistemi
Komfort:
Sol tarafa açılan fırın kapağı
Premium sınıf
lightControl
Dijital gösterge
Elektronik saat
30-300° C arasında hassas ısıtma

Güçlü fırın içi aydınlatma
Hız:
Otomatik hızlı ısıtma
Dizayn:

Gömülebilir ışıklı düğmeler
titan parlak gri iç gövde
İki alanlı gösterge paneli
Profi tutamak
Komfort emniyeti
Fırın iç aydınlatma lambası (isteğe bağlı olarak kapanabilir)
İç aydınlatma tuşu
Ön kapak ısısı maksimum 40° C
Çocuk emniyet tuşu
Emniyet için kendi kendine kapanma
Teleskobik sistem sonradan takılabilir
Komfort emniyeti
Fırın iç hacmi: 67 l
Enerji tüketimi: A-30%: A sınıfının en düşük değerinden (0,99 kWh/kg) %30 daha tasarrufludur (0,69 kWh/kg).

sağolun kızlar bende iyiyim.Bizim tedaşlar tek tek satıldı haberlerden duyuşunuzdur onun devir aşamalarındayız sıkıntılı zamanlar o yüzden pek giremedim..Hazırlıklar ii şükür 23 nisana iskenderuna gidiyorum koltuk takımı ve beyaz eşyayı almaya bana beyaz eşya konusunda yardımcı olursunuz sanırım kızlar.Siemens ankastre seti almayı düşünüyorum bayağı bakındım amayinede karar kılmak zor

Elifcim kolay gelsin
Siemensler güzel ama servis ve parça bakımından nasıl ? bunlar önemli
Ben profilo ankastre aldım hepsinden memnunum , geçen çamaşır makinesinde sorun oldu sandık tesisattanmış sadece..

hayırlısı olsun canım iş konusunda..bir sıkıntıdır gidiyor..hepimizde var sanırım biraz.

ohhh ohhh hem gezme var hem de iş desene oralarda:16::16:

kendim evim olsaydı tam istediğim şey benim.:31: pek çok yorum okudum elifcim, siemens güzel ama
beyaz eşya şans işi biliyorsun ki..senin mutfağa ankastre de güzel gider hani.:34:

kuzu inş.hepimiz için ii olur işler karışık...İnşallah güzel olacak canım ama işte biraz tuzlu oluyor sanırım:26:

Eki Görüntüle 673368 kızlar şu fırın nasıl sizce:26:
arka duvarda Ecoclean temizleme sistemi, yan duvarlar ve tavan opsiyonel
Sonradan takılabilir aktiv kat (koku katalizatörü) sistem
Tamamen cam iç kapak
Cihaz ölçüsü (YxGxD)
595 mmx595 mmx548 mm
Dolap ölçüsü (YxGxD):
575-597 x 560 x 550 cm
Düz fırın yan duvarları
Tepsi sistemi:
Teleskopik sistem sonradan takılabilir
Fırın türü / Isıtma türü
Universal PLUS Fırın (10 Pişirme programı)
Alt / Üst ısıtma
hydroBaking
3D sıcak hava plus
Pizza programı
Alt ısıtma
Hava dolasımlı ızgara
Vario büyük yüzeyli ızgara
Vario küçük yüzeyli ızgara
Buz çözme
Sıcak tutma
Geniş fırın iç hacmi (67 l)
Soğuk hava fanı
Tepsiler için çelik raf sistemi
Komfort:
Sol tarafa açılan fırın kapağı
Premium sınıf
lightControl
Dijital gösterge
Elektronik saat
30-300° C arasında hassas ısıtma

Güçlü fırın içi aydınlatma
Hız:
Otomatik hızlı ısıtma
Dizayn:

Gömülebilir ışıklı düğmeler
titan parlak gri iç gövde
İki alanlı gösterge paneli
Profi tutamak
Komfort emniyeti
Fırın iç aydınlatma lambası (isteğe bağlı olarak kapanabilir)
İç aydınlatma tuşu
Ön kapak ısısı maksimum 40° C
Çocuk emniyet tuşu
Emniyet için kendi kendine kapanma
Teleskobik sistem sonradan takılabilir
Komfort emniyeti
Fırın iç hacmi: 67 l
Enerji tüketimi: A-30%: A sınıfının en düşük değerinden (0,99 kWh/kg) %30 daha tasarrufludur (0,69 kWh/kg).

yavrım çok teknik, ayrudinamik şeler bunlar:9::9::9: elektürük mühendisi değel misin senn:1::1::1:

Kader in dediği doğru.yedek parça ve servis imkanlarını da dikkate almalı.:31:

Ben geçen yağsız kek yaptım dedim ya
Ortalarından minik bi yuvarlak çıkardım bıçakla
Ortasına reçel döktüm, tam çiçek şekli gibi oldu :8:

ellerine sağlık:31: gerçekten çok hoş olur..ıslak kek de denemeli böyle..ama siz tatlı pek sevmiyordunuz zati:29:tuzlu yap sen de:31:

kuzu inş.hepimiz için ii olur işler karışık...İnşallah güzel olacak canım ama işte biraz tuzlu oluyor sanırım:26:

öyle canım zor zamanlar.maddi açıdan her şekilde sarsılıyor insan ama orta karar olmaya çalışıyoruz.
yoksa ipin ucu kaçar...hoppp tutabilene aşkolsun:10::9::9::9:

ellerine sağlık:31: gerçekten çok hoş olur..ıslak kek de denemeli böyle..ama siz tatlı pek sevmiyordunuz zati:29:tuzlu yap sen de:31:

Ben görselliğe önem veriyorum yiyecekte
bunlarında şeklini beğendim en çok
Ama tabi isteğe göre değişik şeylerde yapılabilir
Ben misafir gelirse pasta yapacağım bunlarla, büyük keki ortadan bölmek zor oluyor diye hazır kek alıp yapıyordum çünkü

Bunlarla çok kolay ve cici olur :56:
Tuzlu bi denedim de beceremedim galiba :27: yeşil zeytinli karabiberli bişey yapmıştım :17:

yavrım çok teknik, ayrudinamik şeler bunlar:9::9::9: elektürük mühendisi değel misin senn:1::1::1:

Kader in dediği doğru.yedek parça ve servis imkanlarını da dikkate almalı.:31:

canım benim hoşuma gitti bunlar ama kullanan vardır diye şey ettim..Siemensde servis ve parça sıkıntısı olmuyor kuzuk sen neler aldın hazırlıklar...Senin nişan oldumu kuzu yada söz falan

Ben misafir gelirse pasta yapacağım bunlarla, büyük keki ortadan bölmek zor oluyor diye hazır kek alıp yapıyordum çünkü

Tuzlu bi denedim de beceremedim galiba :27: yeşil zeytinli karabiberli bişey yapmıştım :17:

bende çok önem veririm ya bak bu kalıplara kek koyup dibinde delik açıp içine şanti dolduruyor sonra üzerine çikolata sosu döküyorlar:56::56:

Elifcim kolay gelsin
Siemensler güzel ama servis ve parça bakımından nasıl ? bunlar önemli
Ben profilo ankastre aldım hepsinden memnunum , geçen çamaşır makinesinde sorun oldu sandık tesisattanmış sadece..

canım siemensin o hizmetleri iyi biz evdede siemens kullanıyoruz:52:

biliyorum biliyorum.:31: yeni yumurta şekillendiriciler çıkmış, sen aklıma geldin.:34:

$11809_buyuk.webp

3 yumurta, bir su bardağı yoğurt ,1/2 su bardağı zeytinyağı ( belki sizin için daha az ), bir orta boy soğan rendesi, bir orta boy küp küp kesilmiş patates,varsa bir iki dal ıspanak, baharat ,kabartma tozu..üzerine çörek otu ya da susam:56:

biliyorum biliyorum.:31: yeni yumurta şekillendiriciler çıkmış, sen aklıma geldin.:34:

Eki Görüntüle 673397

3 yumurta, bir su bardağı yoğurt ,1/2 su bardağı zeytinyağı ( belki sizin için daha az ), bir orta boy soğan rendesi, bir orta boy küp küp kesilmiş patates,varsa bir iki dal ıspanak, baharat ,kabartma tozu..üzerine çörek otu ya da susam:56:

Eşim de geçen bunun kalplisini gördü
Hayret sen nasıl bundan almamışsın çeyize dedi
Ben yumurta sevmem ki dedim :63: Güldü :27:
Yumurtayı hiç sevmem, eşim de kendine sucuklu yapar. Ben sucuğunda yumurtanın da kokusuna gelemem kapıyı kapat derim :27:

Sağ ol Eylülcüm bi ara da öyle deneyeyim, soğandan gözüm yanıyo ama :1:

Eşim de geçen bunun kalplisini gördü
Hayret sen nasıl bundan almamışsın çeyize dedi
Ben yumurta sevmem ki dedim :63: Güldü :27:
Yumurtayı hiç sevmem, eşim de kendine sucuklu yapar. Ben sucuğunda yumurtanın da kokusuna gelemem kapıyı kapat derim :27:

Sağ ol Eylülcüm bi ara da öyle deneyeyim, soğandan gözüm yanıyo ama :1:

sana fotoğrafı atarken düşündüm de sadece yumurta da şekil vermek için kullanmaya gerek yok.pastada süslenir bunlarla:31:

o zaman napıyoruz, soğanı buzluğa atıp bekletiyoruz bir kaç dakka..sıcak gazın daha çabuk yayılmasına sebep olur.
soğuk ise gözlerini yakmasına engel olacaktır.:31:

Back