Geyik Muhabbeti / Off-Topic

eflinam, nişanlısın demek. Nasıl gidiyor nişanlılık bakalım?
Allah hayırlısı ile tamamına erdirmeye nasib etsin inşallah.
Evlilik tarihi ne zaman belli oldu mu?

amin canım rabbim yardımcımız olsun inşaallah
evet tatlım 24 ağustos 2013 düğün tarihimiz mekanı tuttul sadece biz
başkada bir hazırlık yok şimdilik
nişanlılık şimdilik iyi gidiyor çok şükür rabbim hep böyle kalabilmeyi nasip eder ise

Hoşgeldin aramıza...
Kafa dağıtmak için iyi oluyor geyik sohbetleri... İnsan açılıyor biraz.

Senin durumunda hakikaten zormuş... Allah kolaylık versin.
Hele ki yeni evliyken bunları yaşamak zor olsa gerek...
Ben şahsen yapamazdım herhalde diye düşünüyorum...

Birşey sormak istiyorum, affına sığınarak, ayrı olmaya neden katlanıyorsunuz ki?
Yani sen veya eşin olduğu işten istifa edip farklı bir iş bulsanız daha kolay olmaz mı?
Tamam iş bulmak kolay birşey değil, fakat yine de ayrı kalmanıza değer mi ki? :26:

Maşallah...
Allah hayırlısını versin, nazarlardan saklasın inşallah canım...

Nişanlılık süreci öyle yada böyle tatlısı acısıyla geçiyor işte.
Bu süreçte herşeyi kafanda büyütmemek ve olumsuzluklara yoğunlaşmamak gerekiyor.
Onun haricinde bence harika bir süreç... Amin dediğin gibi hep böyle kalın inşallah... Mutlu, huzurlu olun...

Yeni tutmanız iyi olmuş, hayırlı olsun...
Diğer detaylar için zaten erken sayılır, evlenmenize 3 ay kala herşey yerine oturur.
Rabbim herşeyin hayırlısını nasib etsin...

Çeyiz alışverişi ne alemde?

eşim adliye personeli ben de kamu personeliyim.eşimin kamuda işe girmesi şartıyla evlenmiştik babam öyle isteimşti biz de onun gönlü olsun diye eşim işe girdi öyle evlendik tayin oldu dendi biz de vakit kaybetmeden düğün yaptık dönüşte iptal edildiğini öğrendik ... allahtan yakınız sadece 1 haftasonu buluşmuyoruz o kadar yani ayrı klmak çok zorlamıyor ama babamın tavrı çok ağrıma gitmeye başladı... eşime anlatamam e zaten 2-3 ay kaldı işi bırakıp gitmek de mantıklı olmaz zaten eşim istanbulda şu an orda kalmak istemiyor.tayin vesilesiyle çıkar ordan...

Affına sığınarak konuşuyorum yine, umarım yanlış anlamazsın...
Fakat bana şu cümlen tuhaf geldi, niçin baban öyle istedi diye oldu onu anlamadım.
Yani atıyorum eşin serbest bir meslekte olsa, evlenemeyecek miydiniz? :26:

Babanın tavrı nedir ki?
Zaten şartı koşan o, tavır yapıyorsa tuhaf yani.
Şartlar ve koşullar ortada o zaman... Yani tavır yapmaması gerekir.
Kaldı ki sen evladısın, insan kendi evladına niye tavır yapsın onu anlamıyorum...

Allah kolaylık versin...
Sen ve eşin kendiniz için en iyi olanı daha iyi bilirsin tabii ki.
Benimkisi merak ve fikrimi paylaşmak o kadar... Allah hayırlısını versin ne diyebilirim...

ne kadar saat aranız canım? bence haftasonları görüşebiliyorsanız 2-3 ay daha sabredilebilir .. babanla da bi konuş istersen seni üzdüğü durumları

sormanda sakınca yok canım... ben hayatımı aileme göre yönelendirdim hep ama bana hakettiğim değeri vermedi babam.işe girmese artık dayanamayıp yine ailemi ikna edip evlendirk belki ama sorun o değil babamın her dediğini yaptım herşeyimden ödün verdim.ama o anlayamadı hiçbir zamn... babamın tavrını ilk şöyle anladım.eşim rahatsızdı midesinden dr.gitmişti annemlere söyledim annem sağolsun melektir hemen damadımı oğlumu arayayım hemen dedi neyse aradı konuştu teli bana verdi baktım babama işaret ediyor sen de sorsana diye babam yüzünü ekşitti kalsın gibisinden hareket yaptı.yıkıldığım andı o an.... şaşırdım niye böyle yaptığına anlam veremedim çünkü... eşimi soracak olursanız melek gibi adam aileme karşı özellikle .eözel hediyelerle gelir babama anneme hatta kardeşlerime ayrı ayrı saygı sevgi gösterir... hani eşinde de sorun vardır dememeniz için yazdım.

canım evet şu an erken diye birşey yapmıyoruz
malüm allah nasip eder ise 6 ay var ve uzun bir zaman sayılır
ha gün dediğin hemen geçiyor ama öyle düşündük
mekanı tuttuk onu aradan çıakrdık çünkü ramazan sonrasıda önceside çok yoğun oluyor yerler

çeyiz alışverişi hakkında hiç sorma ne sen sor ne ben söliyim
sendede ölemiydi bilmiyorum ama bende hiç hani çeyizimie bişi alıyım
bunu beğendim alayım vs yok
sebebide şu sanırım ben biraz renk takıntılıyımdır açıkçası
hani atıyorum yemek takımı örtülerini alsam mobilyama uyar mı bilmiyorum
banyo için klozet takımı ve porselen takımı alsam uyar mı
yada süs objeleri alsam yenisi çıkar mı veya uyar mı diye onun için kalıyorum sonra
geçen gün süs takımı beğendim obfjeler kesme kristal vişne çürüğü ağırlıkta ama alamadım
çübnkü hiçbişi yok ortada
sadece yemek takımım var o kadar

baban seni eşinden kıskanıyor olabilir mi?:26::26:
Babalar damatlarını kıskanırlar birazcık ya ondan dedim

baban seni eşinden kıskanıyor olabilir mi?:26::26:
Babalar damatlarını kıskanırlar birazcık ya ondan dedim

inan bilmiyorum ama çook üzüyor beni... ki aynı evde olmmızdan dolayı olsa gerek evli olduğumu evinde Alalh'ın misafiri olduğumu unutmuş durumda

inan bilmiyorum ama çook üzüyor beni... Ki aynı evde olmmızdan dolayı olsa gerek evli olduğumu evinde alalh'ın misafiri olduğumu unutmuş durumda

canım hakkında hayırlısı olsun sen diyim
allahım yardımcın oldunda diyorum canı gönülden sana

Allah kolaylık versin canım, seni anlayabiliyorum az çok.
Belki baban sana çok düşkünse, evlenmenizi kaldıramamış olabilir.
Bazı babalar kızlarını çok kıskanır ve damada içten içte farklı duygular besler.
İnşallah zamanla bu düzelir diye temenni ederim.. Ama sen arada kalıyorsundur tabii ki.
İnşallah bir sorun oluşturmaz bu ilerde.

Fakat herşey iletişim ile oluyor canım, sen istersen baban ile rahatsız olduğun konuları konuş.
Eğer dile getirirsen, belki o da istemsiz şekilde böyle davranıyordur, seni anlar.
Sonuçta artık sen de evlisin ve senin bir eşin var, senin eşin zaten saygıda kusur etmiyorsa,
ailenin de onun saygısına istinaden en azından nazik davranmaları gerekir.

Anneler hep öyledir canım, melek gibiler gerçekten.

Çeyiz konusunda ben çok detaycıydım ve bütün tecrübelerimi de forumda paylaştım.
Sana linkini özel msj olarak göndereceğim, hem kendi çeyiz topiğimi hem de çeyiz ile ilgili bilgiler içereni.

Detaycı olmakta fayda var, güzel düşünüyorsun.
Neden dersen, aldığın her bir eşyayı kendin kullanacaksın yıllarca.
O yüzden kendi içine sinen, seni mutlu eden, uyumlu olduğuna inandığın şeyleri alman önemli...
Bu konularla ilgili uzuun uzadıya bir topik hazırladım...
Hem başkalarının sordukları var, cevapladıklarım var...
Oradan okursun canım...

Şimdiden herşeyin hayırlı uğurlu olsun inşallah...

Ben de öyleyim canım haftanın son günü yoğun oluyo bazen

Ay ne güzel senin işlerin yoğun, keşke benim de işlerim yoğun olsa...
Ben iş yoğunluğundan değil de, can sıkıntısından... Birşeylere bakınıp geliyorum tekrar yerime...
Ondan arada arada bakıp yazıyorum malesef... Haftanın son günü ya, bir an önce bitse de rahat etsek...

Sen de haklısın canım ya öyle daha kötü oluyor anlıyorum seni...

canım çeyiz topiğindede yazdığım gibi herşeyin çok detaycı ve güzel maaşallah
şimdi evinde güle güle aşk ile kullan inş
çok özenmişsin herşeyini belli
klozet takımından 2 tane almışsın onlara bittim
tapıların çok güzel,kahvaltı setin ve beyaz eşyalara bayıldım
birde o el emeğei atlas yorganlara
senden ben baya birşey öğrenirim gibime geliyor vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…