- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #1.461
Şimdi mi içiyorsuuun (((
Gündüz içtim. .
Gel şimdi içelim. .
Dün çektirdim taze kahvem..
Balkon sefası yapalım. .
Akdeniz Akşamları. .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi mi içiyorsuuun (((
Ay kahveye bak damla gel.ic der gibi afyetlsn kuzum boyun uzunmu ununsa normal herlde 75 kilosun kuzum massallah :)Bugünki keyif kahvem :) Eki Görüntüle 1635971
Off ne güzel olur geleyim hemen, ben de çay koyduydum acaba kahveye mi dönsem diyorumGündüz içtim. .
Gel şimdi içelim. .
Dün çektirdim taze kahvem..
Balkon sefası yapalım. .
Akdeniz Akşamları. .
Erkekler de evlendikten sonra almıyor mu kilo bir de kadınlara özel gibi söylüyorlar kiloyu bırak adamlar salıyorlar sanki gözlemlediğim kadarıyla75 oldum gıı. .
Evlilik peh yaradı bağa. .
1.67 gız herkes yaramış deyorAy kahveye bak damla gel.ic der gibi afyetlsn kuzum boyun uzunmu ununsa normal herlde 75 kilosun kuzum massallah :)
Bn akdeniz tarafndaym.kzOff ne güzel olur geleyim hemen, ben de çay koyduydum acaba kahveye mi dönsem diyorum
Akdeniz taraflarında mısınnn :))
Erkekler de evlendikten sonra almıyor mu kilo bir de kadınlara özel gibi söylüyorlar kiloyu bırak adamlar salıyorlar sanki gözlemlediğim kadarıyla
Off ne güzel olur geleyim hemen, ben de çay koyduydum acaba kahveye mi dönsem diyorum
Akdeniz taraflarında mısınnn :))
Aynen evlilik yariyor kilo aldiryor bi salyor insan kendini gii1.67 gız herkes yaramış deyor
60 kg idim evlenirken :/
Silemm nerden gız Akdeniz / Antalya Merkez :)))Bn akdeniz tarafndaym.kz
Yiyoruz anacımAynen evlilik yariyor kilo aldiryor bi salyor insan kendini gii
Amaan boşver, gonuller bir olsun da kilo fıs :))Kociş de bende aldık başımızı gidiyoz
Akdeniz / Antalya Merkez efendim :)))
Siz nerden?
Amaan boşver, gonuller bir olsun da kilo fıs :))
Ben İstanbuldayım, ama keşke o taraflarda olaydım ne güzell yerdesiniz :))
Ben de öyleyim diyebileydim sahil tatil memleketi ohggBn akdeniz tarafndaym.kz
Adana seyhan kuzum ayy antalya super diyorlar balayina orya gelecem bakSilemm nerden gız Akdeniz / Antalya Merkez :)))
Evlilik ne zaman balayısı ne zamannAdana seyhan kuzum ayy antalya super diyorlar balayina orya gelecem bak
Adana seyhan kuzum ayy antalya super diyorlar balayina orya gelecem bak
Bnm taraf adana firin memleketi sıcak yaBen de öyleyim diyebileydim sahil tatil memleketi ohgg
Seneye yazin daha kismetse kıbrıs antalya ikisnden brne gdcem kararszm :dGel gız gel
Düğün ne zaman
Bnm taraf adana firin memleketi sıcak ya
Hımm ben de akdeniz diyince aynı yerdesiniz diye dedin sandımBnm taraf adana firin memleketi sıcak ya