- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #1.421
Geç kaldın bitanem var ve ben az önce içtimsoğuk kahveyide ben bulup satışa sunucam belki patlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç kaldın bitanem var ve ben az önce içtimsoğuk kahveyide ben bulup satışa sunucam belki patlar
Ama teli suremem ki canim ocagam ozel bir jeli ve bezi var onla silebiliyorum cizilir yoksaAynen bnde zor cikaryorm telle cifle iyi cikyor ama tatlım
Benden bir 10 cm uzunsun öyle deme zayıfsın o zaman boyuna göre ben tıfılım bir kilo alsam beş kilo gibi duruyorBnm en cok firliyan yerim kalca ve basen bnm boyunda uzun denemez 1.65
sansina kussun mahperi o zaman .dGeç kaldın bitanem var ve ben az önce içtim
Kiz oyle diyonda kilolu gosteryor beni basen kalca cok olunca bana diyorlar bekarsn bylesn evlenince merk edyorm nasl sisecen pskljmi bozdlar kzBenden bir 10 cm uzunsun öyle deme zayıfsın o zaman boyuna göre ben tıfılım bir kilo alsam beş kilo gibi duruyor
Üzgünüm ama küsmesin perim şansına :))sansina kussun mahperi o zaman .d
Doğrudur kuzum sizn ocak daha moderen demekAma teli suremem ki canim ocagam ozel bir jeli ve bezi var onla silebiliyorum cizilir yoksa
Bizde sarı kola var ama canım icetea istediydi zalom kardeş su içcem bu gidişle soğuk bir suGel kiz bzde kola var verim sana
Isin espirisi o tabi:) kusmesin mahperim o daha guzel yapar soguk kahveyi:)Üzgünüm ama küsmesin perim şansına :))
Bencede bunun ustne soğuk su ic senBizde sarı kola var ama canım icetea istediydi zalom kardeş su içcem bu gidişle soğuk bir su
Soğuk soğuk iyi gidiyor ama ben hamburgerim yanında kola içemiyorum diye alıştım seviyorum önceden daha çok içerdim şimdi çok sık değil :))Hayatta sevmem icetea ((
Bende eminim bundan :)Isin espirisi o tabi:) kusmesin mahperim o daha guzel yapar soguk kahveyi:)
neyse bi dövüp gelcem adamı adama şiddet yasak değilAnladim gelir smdi fazla stres yapma canim benm:)
Ay bırak onları benim de vardı arkadaşım evlenince kilo alırsın diye. La senin evlenince ne hale geleceğin nerden belli dedim neymiş çocuk falan olursa kilo alınırmış yapmam lan o zaman dedim aaaaa dediKiz oyle diyonda kilolu gosteryor beni basen kalca cok olunca bana diyorlar bekarsn bylesn evlenince merk edyorm nasl sisecen pskljmi bozdlar kz
Anaaa balım önemli bir şey yoktur inşallahElimi böcek ısırdı
Hadi ya nasl issirdi kz bjyuk mu bocekElimi böcek ısırdı
Evet buz gibi soğuk su içcem limon yok ki doğal limonata yapayımBencede bunun ustne soğuk su ic sen
Hadi ya nasl issirdi kz bjyuk mu bocek
Morardı hafif acıyor anlamadım ki : ((((Anaaa balım önemli bir şey yoktur inşallah
Evlende yapma çocuk gorim seni ayı gbi olacgmi bilsem gene cocuk yaparm kz aman ins ayi gbi olmam da .dAy bırak onları benim de vardı arkadaşım evlenince kilo alırsın diye. La senin evlenince ne hale geleceğin nerden belli dedim neymiş çocuk falan olursa kilo alınırmış yapmam lan o zaman dedim aaaaa dedi