- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #1.241
tanışıyor muyuz kız yoksaNiyeyse senle aramda elektrik oldu reel de tanıyormuşum gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tanışıyor muyuz kız yoksaNiyeyse senle aramda elektrik oldu reel de tanıyormuşum gibi
Hayatta en değerli şey sensin.. Kimsenin seni üzmesine,kırmasına izin verme.. Eğer bunlara kalkışıyorsa seni yeteri kadar sevmiyor demektir. abla tavsiyesiinsan istiyor ki sonu gelsin mutlu olayım ama olmuyor
sus kız bide konuşuyor musun sen beni sen çağırmadın ben kendim geldim buraya-Piraye hiç pas vermiyorsun bana
Peri çık aradanBiz piroşla takılıyoruz-Piraye hiç pas vermiyorsun bana
Bencr evettanışıyor muyuz kız yoksa
olabilü tanışmıyorsak da tanışırız icabındaBencr evet
doğru diyorsun kuzum son hareketleri çok üzdü yıprattı hak etsem canım yanmazHayatta en değerli şey sensin.. Kimsenin seni üzmesine,kırmasına izin verme.. Eğer bunlara kalkışıyorsa seni yeteri kadar sevmiyor demektir. abla tavsiyesi
aa çağırmaya gerek mi var yabancımısın sen aklıma düşse etiketlerdim çoğu kişiyi unutmuşum kafamı kaldı bendesus kız bide konuşuyor musun sen beni sen çağırmadın ben kendim geldim buraya
özrü kabahatinden büyük demek aklına gelmedidoğru diyorsun kuzum son hareketleri çok üzdü yıprattı hak etsem canım yanmaz
aa çağırmaya gerek mi var yabancımısın sen aklıma düşse etiketlerdim çoğu kişiyi unutmuşum kafamı kaldı bende
olabilü tanışmıyorsak da tanışırız icabında
hıh benim gözlüklü kedim oPeri çık aradanBiz piroşla takılıyoruz
napcas
gel biz tenhalara gidelim boşver periyi
ama ama ama çok üzgünüm benözrü kabahatinden büyük demek aklına gelmedi
hadi len ordan bi davet bile almadımhıh benim gözlüklü kedim o
gitme gitme niyeti bozuk ham yapacak seninapcas
ağlama boşuna yemezler peri hanımama ama ama çok üzgünüm ben
hepsi o odun yüzünden akıl bırakmadı bendehadi len ordan bi davet bile almadım
bana uyargitme gitme niyeti bozuk ham yapacak seni
napsam ki piroşum bana küsmüşağlama boşuna yemezler peri hanım
noldu kız sizehepsi o odun yüzünden akıl bırakmadı bende