- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- Konu Sahibi mahperi hatun
getir uyutayım benYormuyor da uyumuyor işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
getir uyutayım benYormuyor da uyumuyor işte
minicik miii :)Yormuyor da uyumuyor işte
Helalhem ben kzııma akıll verrim ben kv ye ezdirmedim kendimi o da ezdirmez bak kapımdan içeri giremiyo
ba ba ba laflara bahem ben kzııma akıll verrim ben kv ye ezdirmedim kendimi o da ezdirmez bak kapımdan içeri giremiyo
öyle mi olduk
7 aylık kadarminicik miii :)
bende iyiyim canım çok şükürSükür canim iyiyim, sen nasilsin? Keyfin, halin, vaktin yerinde mi?
Nerdesin hemengetir uyutayım ben
aşk olsuniyi olduk iyi cadı kaynana
tabeee :) sevgili kaynanacığım uzaktan uzağa ne derse artık benim için 2 buçuk yıldır yüzünü görmedim
bebemi ezcekmişsin ama napiyim akıl verciiiğğm tabiiba ba ba laflara ba
burdayım burdaaaaaaaaaaaaaNerdesin hemen
Üh 2.5 yıl nasıl gelinsin kıztabeee :) sevgili kaynanacığım uzaktan uzağa ne derse artık benim için 2 buçuk yıldır yüzünü görmedim
bebemi ezcekmişsin ama napiyim akıl verciiiğğm tabii
şaka yaptım şaka yaptııııııııııııııımtabeee :) sevgili kaynanacığım uzaktan uzağa ne derse artık benim için 2 buçuk yıldır yüzünü görmedim
bebemi ezcekmişsin ama napiyim akıl verciiiğğm tabii
Aşk olsun tabiii sevgi olsun huzur olsun yavrularımız arasında geçim girerse sıkıntı mamalarını ben karşıliciiiğğğiiimm sende aşıydı yataktı yorgandı oyuncaktı tüy bakımı falan onlarlann ilgilennnaşk olsun
Piroş evli misinburdayım burdaaaaaaaaaaaaa
Üh 2.5 yıl nasıl gelinsin kız
bekarım cınımPiroş evli misin
Ve genelde hangisinin listesinde daha güzel kızlar varsa onugemelde en yüzü temiz yakışıklı olanının faceni kullanıyorlar bende 2 kayın 2 kardeş var kuzenlerde cabası ister istemez böyle şeyleri biliyorsun
nerde tutcaz evi altlı üstlü oturalım bariAşk olsun tabiii sevgi olsun huzur olsun yavrularımız arasında geçim girerse sıkıntı mamalarını ben karşıliciiiğğğiiimm sende aşıydı yataktı yorgandı oyuncaktı tüy bakımı falan onlarlann ilgilennn
oohhh keyifiin alasını sen yapıyosun o zaman :)bekarım cınım