- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- Konu Sahibi mahperi hatun
lojistikHadi ya ne okudun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lojistikHadi ya ne okudun :)
Askiniz daim olsunayy sorma alıştım ama artık çocuk gibiler aynı dillerinden anlıyorum artık
İvit beennvayyyy vaayyy KAYSERİ 'lim de var
sen hanım kızlarımızı alıp gelGel Gellll :) Bu lafın üstüne mutlaka gelmelisiiiinn zaten
Askiniz daim olsun
Bir baskadir benim memleketimlojistik
Allah raZi olsun. Evde tup patlamasi oldu.Araya giriyorum ama ablaniz neden vefat etti? Allah rahmet eylesin. Cok uzuldum gercekten.. ve cok sasirdim.
alışmıştım ya bende bütün arkadaşlarım orda nerdeyse. sevdiceğimle de orda tanışmıştıkBir baskadir benim memleketim
sen hanım kızlarımızı alıp gel
ben mersindeyim sormadınız kiGeliriz ki hem sen sordun ama bize nerdesin söylemedin
ben mersindeyim sormadınız ki
buluruz gelHıhhh tam ev aradığım yerlerrr :) ev bulursam oraya taşıncam ben zaten
Allah raZi olsun. Evde tup patlamasi oldu.
buluruz gel
bizimle yaşar gelinler ayrı ev mi tutcez bideGeliciiiğiiim inşallahh gelininize ev bulun
Yok canim gebermedi it gibi yasiyor hayatini pislik olan ablama oldu ama onun yazisi da boyleymis.Cok aci ya Allah rahmet eylesin. Keske ablan yerine o pislik gitseydi. Neyse kader iste. Basiniz sagolsun tekrardan..
Ev ev üstüne olnaz de cocobizimle yaşar gelinler ayrı ev mi tutcez bide
ben gelini bana hizmet etsinler diye alıyorum onları ezim ezim eziciiiiiiiiiiiiiiiimEv ev üstüne olnaz de coco