- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
- Konu Sahibi mahperi hatun
çok ayıp cık cık cıkkkben gelini bana hizmet etsinler diye alıyorum onalrı ezim ezim eziciiiiiiiiiiiiiiiim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok ayıp cık cık cıkkkben gelini bana hizmet etsinler diye alıyorum onalrı ezim ezim eziciiiiiiiiiiiiiiiim
Utınmı lıtfnyaaaaaaaaaaa demesene öyle utınıyırım
Çalışıyorum köle misali birden iş çıkaşı geldi bugünNe yapayım kız bir kendime, bir cadı bebişle birde evle uğraşıp duruyorum sen ne yapıyorsun güzellik
Bebegim seviliyorsun
gelinler ezilmek için vardı kv ler ezmek için yazın bunu bi kenaraçok ayıp cık cık cıkkk
utınıyırım vıtın çık utınıyırımUtınmı lıtfn
Çalışıyorum köle misali birden iş çıkaşı geldi bugün
sende canımm nasılsınBebegim seviliyorsun
Anlamak için 3 kere okudum keşke bebem uyusa da birazcık uyuyabilsemutınıyırım vıtın çık utınıyırım
sende canımm nasılsın
bizimle yaşar gelinler ayrı ev mi tutcez bide
kız yirim seniutınıyırım vıtın çık utınıyırım
hahahhaha yoruyor mu bebiş seniAnlamak için 3 kere okudum keşke bebem uyusa da birazcık uyuyabilsem
Tü tü tüüüü ne ayıp çok ayıpladım semigelinler ezilmek için vardı kv ler ezmek için yazın bunu bi kenara
Yapçam diyo ezim ezim eziiiccciiimm diyo gitme cokomkaynanalık yapmazsan olur
Ev ev üstüne olnaz de coco
aa ne münasebet cokocumkaynanalık yapmazsan olur
yi beniiiiiiiiiiiikız yirim seni
Bekleriz tatlışımben bırazdan dönerım telefnda sızın hızınıza yetısmeye çalısırken bır baktm benım kuzucuklar evı dagtmşlar toplmam gerek cok sevdm burayı
ne yaptım yaeTü tü tüüüü ne ayıp çok ayıpladım semi
Yapçam diyo ezim ezim eziiiccciiimm diyo gitme cokom
Sükür canim iyiyim, sen nasilsin? Keyfin, halin, vaktin yerinde mi?sende canımm nasılsın
evet demiş bırakmayın çamurumu -Piraye ciğmin elinee kıyacak bebemeTü tü tüüüü ne ayıp çok ayıpladım semi
Yapçam diyo ezim ezim eziiiccciiimm diyo gitme cokom
Yormuyor da uyumuyor iştehahahhaha yoruyor mu bebiş seni
ne yaptım yae
öyle mi oldukevet demiş bırakmayın çamurumu -Piraye ciğmin elinee kıyacak bebeme