- 10 Ağustos 2015
- 611
- 796
- 33
- Konu Sahibi mahperi hatun
ben geç gördüm burayı sıze yetısemıyorum harıkayada üzüldüm ınşallah bugünlerde gececek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ablacım ne olduğunu bilmiyorum sadece canımın sıkkın olduğunu gördüm ama ne oldu bilmiyorumOkuduysan dile getirmicem cok sinirleniyorum cunku
Haha bakslara bak uzanms bde yatakta ooh keyif onun
Çok şekerler ya:-( çok özendimm
Çamurumu verin bana
Demli çayda olaydibenimkide
ayy utandım bak şimdi ablacm ohh öp bizi teyzesi bizde sizi kocamaaaan optuk oh mis nasılsın bklm canım bebiş napyoOyyy sen benim minik minik kuzumsun, kuşum benim ♥ seni de yerim tatlım canım güzelim benim , seni de kocaman öpüyoruuuuum tatlım benim
Mamayida aradan cikartiyo uyanikÇAmur hepimizin hep bizim kalacakkkk kızlar sevmeye de beklerizzz :) yaş mamayı kapan Ankaraya gelsin :)
Masallah hepsi birbirinden güzel ama favorim camiiiiirr
Erkek arkadasi face den aldatmisYok ablacım ne olduğunu bilmiyorum sadece canımın sıkkın olduğunu gördüm ama ne oldu bilmiyorum
bende istereeemmmBenimkisi slim sigara
Kuzum seni cok iyi anliyorum inan aynisi benim ablamin basina geldi hemde evliydi ablam 3 tane gul gibi kzi vardi serefsiz kocasi rus kari getirdi bunun basina beraber yasicaksiniz dedi ablamda ayrilmak istedi bir sure bizde kaldi falan sonuc hic bisey degismedi sonra ablam vefat etti ama cok uzun gulum.degmez erkekler icin ama kalbine soz geciremiyor insan.
Tamam çaktirmamtabiii çaktırma yahuuu
unuturmuyuz canımŞşşşttt beni unutmuşsunuz yaramazlar siziiiiiiiii
Tamam çaktirmam
Sen puro içbende istereeemmm
Bendeeeebende istereeemmm
Sen puro iç
Bendeeee
çok büyük geliyo içmem iyi böyle hem çok yorgunum bide puro falan ıııııı ııııı olmaz o iş