- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- Konu Sahibi mahperi hatun
yaaaaaaaaaaa demesene öyle utınıyırımNapıyon kızzz
aşkıma yer açın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaaaaaaaaaa demesene öyle utınıyırımNapıyon kızzz
aşkıma yer açın
Gözümün önünde su sekil canlandiniz
Cok özendim, acilen bir kedi istiyorum
Haha bakslara bak uzanms bde yatakta ooh keyif onunTabii yiyin yiyin eheheh kiloda yapmıyo ama sanırım biraz şeker yükseltiyo çok sevince
Ne içiyon kiz
Bende kova burcuyum ama senin kadar süpheci degilim. Süpheciligim zaten belirli bir zaman sonra cikti ortaya, halbuki ortada bir sey de yoktu... Kendini kontrol edebilsen durum toparlanir, gönlünü alirsin... Bence bir sekilde psikologa gitmeye calis canim. Hic imkanim yok diyorsan belki seni ve düsüncelerini rahatlatacak bir kitap falan bulabilirsin?
haklısın
Ne yapayım kız bir kendime, bir cadı bebişle birde evle uğraşıp duruyorum sen ne yapıyorsun güzellikNapıyon kızzz
aşkıma yer açın
sigaraNe içiyon kiz
hayır canım benim bildiğim kadarıylaGene Allahtan gerçek yüzünü erkenden anladı.. Kız burda şafak sayarken o orda ceviz kırıyormuş.Allah sorar hesabını. Harikayla reelde görüşen varmı?
Çamurumu verin banaaynen öyleyiz gerçekten :) sadece Çamur değil Model ve Kadifem de var :)
Ya ablacım ya harikamıza ne oldu ya gördüm üzüldümGel tatlim burasi biraz karisik harikamiz gitti.
Çok şekerler ya:-( çok özendimmaynen öyleyiz gerçekten :) sadece Çamur değil Model ve Kadifem de var :)
Dumanalti ettin kız burayı öhüü öhüsigara
Okuduysan dile getirmicem cok sinirleniyorum cunkuYa ablacım ya harikamıza ne oldu ya gördüm üzüldüm
Masallah hepsi birbirinden güzel ama favorim camiiiiirraynen öyleyiz gerçekten :) sadece Çamur değil Model ve Kadifem de var :)
sende içiyon ama öte kayDumanalti ettin kız burayı öhüü öhü
gemelde en yüzü temiz yakışıklı olanının faceni kullanıyorlar bende 2 kayın 2 kardeş var kuzenlerde cabası ister istemez böyle şeyleri biliyorsunBenim 5 tane yakın erkek arkadaşım vardı okulda, biriyle faceden konuşurken acaba hangisi diye kafamı yorup çıkarım yapıyordum
Benimkisi slim sigarasende içiyon ama öte kay
benimkideBenimkisi slim sigara
Oyyy sen benim minik minik kuzumsun, kuşum benim ♥ seni de yerim tatlım canım güzelim benim , seni de kocaman öpüyoruuuuum tatlım benimHALLEYS ablacm benide ye benide op kıskanıyorum amaaa