- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- Konu Sahibi mahperi hatun
Alirim bak sonra bu dedigine pisman olmaVerdim gittiii gel al gelll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alirim bak sonra bu dedigine pisman olmaVerdim gittiii gel al gelll
de de deKodlari bozuk dicem ayip olucak
pist duvarına bişey yazdımAlirim bak sonra bu dedigine pisman olma
Alirim bak sonra bu dedigine pisman olma
sulalelerini essekler kovalasin boyle ibis gibi kalsin yamuk yumuk totos totos kalsinlar sevdiceklerini aldatanlarde de de
pist duvarına bişey yazdım
canım aldatmış galiba ama biz pek inanamadık çunki mesajlar varmış facede bide Bi uygulamada ve harikada şifre olduğunu biliyordur heralde çocuk hangi erkek yediği haltın gizli kalmasını istiyor ise mesajları silmiyor ve birden bire ortaya çıkıyor anlamış değilim Bi oyun var işin içinde ama biz burdan pek bşy yapamıyoruz keşke gitmeseydi bizle kalsaydı şimdi içine kapanıp kendisini mafedecek canım kıyamam ona yaaneee aldatmışmı Allah kahretsin onu ya bu güzel kızı mı aldatmış bulur iyisini böyle kızı sanki nasıl sinirim bozuldu gitme Harikam ya onun yüzünden biz niye sensiz kalıyoruz
Anlamadim bana mi yazdinsulalelerini essekler kovalasin boyle ibis gibi kalsin yamuk yumuk totos totos kalsinlar sevdiceklerini aldatanlar
Alemsinsulalelerini essekler kovalasin boyle ibis gibi kalsin yamuk yumuk totos totos kalsinlar sevdiceklerini aldatanlar
Oyle ama yamulsunlarda kimseler begenmesin aldatmasinlarda essek kafalilarAlemsin
Gene Allahtan gerçek yüzünü erkenden anladı.. Kız burda şafak sayarken o orda ceviz kırıyormuş.Allah sorar hesabını. Harikayla reelde görüşen varmı?canım aldatmış galiba ama biz pek inanamadık çunki mesajlar varmış facede bide Bi uygulamada ve harikada şifre olduğunu biliyordur heralde çocuk hangi erkek yediği haltın gizli kalmasını istiyor ise mesajları silmiyor ve birden bire ortaya çıkıyor anlamış değilim Bi oyun var işin içinde ama biz burdan pek bşy yapamıyoruz keşke gitmeseydi bizle kalsaydı şimdi içine kapanıp kendisini mafedecek canım kıyamam ona yaa
Gözümün önünde su sekil canlandinizKızz gel senden mi esirgiycem geri iade almıyorum haberin olsun peşinden ayrılmaz devamlı sen yanımda otur ben uyyum ister kalkınca kalkar peşinde gezer hele girdiğin odaya onu alma 5 dk aralıkla 3 sefer kapıyı çalar olmadı tırnaklar mama verirken azcık gec ver bacaklarına dokunur 3 sefer belli aralıklarla o miniş miniş patiler ooyyyhh dur işteyken kabarınca su sevgi dozum çıldırıyorum eve gidince mıncırmaktan kaçıyolar
Ayyy ne tatli sapkasni yerimKızımız Çamur hanım :)
Şşşşttt beni unutmuşsunuz yaramazlar siziiiiiiiii
Gel tatlim burasi biraz karisik harikamiz gitti.Şşşşttt beni unutmuşsunuz yaramazlar siziiiiiiiii
Şşşşttt beni unutmuşsunuz yaramazlar siziiiiiiiii
Tatlım tatlım benim ya ben seni de o güzel kalbini de yerim yerim fıstık kardeşim
Ayyy ne tatli sapkasni yerim
Oyyy benim canım ebrum canım kardeşim yerim seni yerim
Napıyon kızzzTatlım tatlım benim ya ben seni deOğuzeli güzel kalbini de yerim yerim fıstık kardeşim
aşkıma yer açın