- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #7.401
Canım çok sıkıldı kendımı bu topiğe attım . BDV de iş yok bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok sıkıldı kendımı bu topiğe attım . BDV de iş yok bugün
Denas14__ helcinin avatarı nasıl amaCanım çok sıkıldı kendımı bu topiğe attım . BDV de iş yok bugün
Meaşallah deyın oğluma nazar değerse sizden bilirimDenas14__ helcinin avatarı nasıl ama
kediye nazar değer mi kızMeaşallah deyın oğluma nazar değerse sizden bilirim
Ay maaşallah ne kadan da tatlı bayıldımMeaşallah deyın oğluma nazar değerse sizden bilirim
Evet ben seni hep ekşınlı konukarda görüyordumCanım çok sıkıldı kendımı bu topiğe attım . BDV de iş yok bugün
Bize gel sevdireyim ..Ay maaşallah ne kadan da tatlı bayıldım
Ekşınlı konu olmuyo kı artık ..Evet ben seni hep ekşınlı konukarda görüyordum
Almiyim sağol ben küçük tombik kedileri seviyorumBize gel sevdireyim ..
Ama inan resımdekı kadar tatlı değil biraz huysuz
Oda var Kızımda varyaAlmiyim sağol ben küçük tombik kedileri seviyorum
Cezalar işe yaradı demek ki yada o sinir üye karşıma çıkmıyo :))
Boşver relaxCezalar işe yaradı demek ki yada o sinir üye karşıma çıkmıyo :))
Siyam kedisi bakmayı düşünüyorum bende zorlanır mıyım acaba hiç bakmadım küçük kızım da var kedi kızıma değilde kızım kediye zarar verebilir ondan korkuyorum mıncırıyorCezalar işe yaradı demek ki yada o sinir üye karşıma çıkmıyo :))
bende seni mıncırcamSiyam kedisi bakmayı düşünüyorum bende zorlanır mıyım acaba hiç bakmadım küçük kızım da var kedi kızıma değilde kızım kediye zarar verebilir ondan korkuyorum mıncırıyor
Benımkılerın ikiside sokak kedısı :))Siyam kedisi bakmayı düşünüyorum bende zorlanır mıyım acaba hiç bakmadım küçük kızım da var kedi kızıma değilde kızım kediye zarar verebilir ondan korkuyorum mıncırıyor
He hebende seni mıncırcam
Bencede gelişimi açısından süper olur :) sokak kedisimi ay ne tatlı :)Benımkılerın ikiside sokak kedısı :))
Bence alışır ve kızın için iyi olacağını düşünüyorum..
İlerde benımde bı çocuğum olursa 2 tane kedi kardeşi olcak onun adına çok sevınıyorum :))