- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #7.381
Oha. Ne iş yapıyor 24 saat çalışılır mı la :-/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elektrik teknikeri sorma ya canım benim üzülüyorum çokOha. Ne iş yapıyor 24 saat çalışılır mı la :-/
Hatırladım şimdi söylemiştin...zor gülüm ya hiç uyku yok.
evet bitanem :) önemli değil canım benimVatanseverr alıntılamayı unutmuşum
denasss alalallalala
sorma ben çok kafayı yedim allahım yetişmicek diye kendime gelemiyorum
Zor zamanlar başladı :-/
Bize de ilac yazacaklarmis bakalim gidicem carsba gunu.Bak o b12 den başım yandı banada az dediler. Özel doktorum memlelette çocukta b12 eksikliğinden bahsedilmesi pek mümkün değil depoyla doğuyor dedi bebeklik çağında çok zormuş düşük çıkması. Sonra tahlil vs , meğer varmış kızımın ordaki labaıtuar hatalıymış. 2 tane de ypk yere iğne oldu..hala çok sinirliyim..
Amin canım :) benimki emeklemediği için sıkıntı yokYetisir canim Allahin izniyle, gonlunu ferah tut sen :) yetismedi mi atar yardima geliriz denasla :)
Bize de ilac yazacaklarmis bakalim gidicem carsba gunu.
Evet zor zamanlar basladi bi de emeklemiyo daha. Bi baslasin o zaman mıçtım amaaaan sagligi yerinde olsun da, kirip doktukleri ona zarar vermesin se isterse evi basima yiksin
Ben varım yetmez mikimse????? yok
huuuhuuuu denasımBen varım yetmez mi
Naber pambık şekerimhuuuhuuuu denasım
nolsun ya sıkılmaca sen napıyon bebiş nasılNaber pambık şekerim
Napsın uyuyor tırnaklarını kesmeye çalışıyorumnolsun ya sıkılmaca sen napıyon bebiş nasıl
vay uyutmuşsun kk da keyfff yapıyosun heNapsın uyuyor tırnaklarını kesmeye çalışıyorum
Niye sıkılıyorsun
Sıkı can iyidir çıkmaz diye iğrenç espri yapayımmıvay uyutmuşsun kk da keyfff yapıyosun he
iş çok bunaldım
bakışlara bak heleSıkı can iyidir çıkmaz diye iğrenç espri yapayımmı
Hoşuna mı gitti bebembakışlara bak hele
gitti tabe özele gelHoşuna mı gitti bebem
Merhaba Canlar