- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #7.361
İyi ablası oynuyor napsın öpüyor senimeyroşum napiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi ablası oynuyor napsın öpüyor senimeyroşum napiyo
ben onu varya onu sımsıkı sararım öperim öperim bıcırıkkİyi ablası oynuyor napsın öpüyor seni
ben onu varya onu sımsıkı sararım öperim öperim bıcırıkk
canıııııım
eh işte canım iştahlı da, öğün olarak kabul etmiyo henüz sebze meyveleri accık ucundan tadıyo sonra mıııhh ediyo eliyle oynayacakmış hasbam elini uzatıyo kasenin içine. çok fena çok. gözlüğümü kırdı. 6.ayını doldurduğu gün ilk yaramazlığıOh maaşallah :) iştahlı mı :)
kuzum naber bebeğin nasılcanıııııım
Merak ediyor eliyle bakacak işte ay omunla geçmiş olsun :))canıııııım
eh işte canım iştahlı da, öğün olarak kabul etmiyo henüz sebze meyveleri accık ucundan tadıyo sonra mıııhh ediyo eliyle oynayacakmış hasbam elini uzatıyo kasenin içine. çok fena çok. gözlüğümü kırdı. 6.ayını doldurduğu gün ilk yaramazlığı
iyiyim canııım, oğlucum da iyi kuzum çarşamba günü aşıları ve kontrolü vardı hamd olsun herşeyimiz iyi çıktı.kuzum naber bebeğin nasıl
aynen aynen herşeye dokunmak elleriyle bakmak istiyo, bakıyo önce, sonra hoop ağzaMerak ediyor eliyle bakacak işte ay omunla geçmiş olsun :))
denasss alalallalalaMerak ediyor eliyle bakacak işte ay omunla geçmiş olsun :))
sorma ben çok kafayı yedim allahım yetişmicek diye kendime gelemiyorumiyiyim canııım, oğlucum da iyi kuzum çarşamba günü aşıları ve kontrolü vardı hamd olsun herşeyimiz iyi çıktı.
ek gıdaya geçtik. bi de B12 biraz az çıkmış tahlillerde, anası kılıklı
sen nasılsın? nasıl gidiyo hazırlıklar?
Zor zamanlar başladı :-/aynen aynen herşeye dokunmak elleriyle bakmak istiyo, bakıyo önce, sonra hoop ağza
Bak o b12 den başım yandı banada az dediler. Özel doktorum memlelette çocukta b12 eksikliğinden bahsedilmesi pek mümkün değil depoyla doğuyor dedi bebeklik çağında çok zormuş düşük çıkması. Sonra tahlil vs , meğer varmış kızımın ordaki labaıtuar hatalıymış. 2 tane de ypk yere iğne oldu..hala çok sinirliyim..iyiyim canııım, oğlucum da iyi kuzum çarşamba günü aşıları ve kontrolü vardı hamd olsun herşeyimiz iyi çıktı.
ek gıdaya geçtik. bi de B12 biraz az çıkmış tahlillerde, anası kılıklı
sen nasılsın? nasıl gidiyo hazırlıklar?
Efendim balımdenasss alalallalala
sorma ben çok kafayı yedim allahım yetişmicek diye kendime gelemiyorum
ben seni özledim burda dimiEfendim balım
Bak ya hem yoğunum diyor hemde trip atıyorben seni özledim burda dimi
işimi bitirdim yarında izinliyim oh ohBak ya hem yoğunum diyor hemde trip atıyor
Aaaa kocişinle mi buluşçanişimi bitirdim yarında izinliyim oh oh
çarşıya gitcem anamla o evde dinlensin bugün 24 saat çünkü yarın uyusunAaaa kocişinle mi buluşçan
Her gün 24 saat değil miçarşıya gitcem anamla o evde dinlensin bugün 24 saat çünkü yarın uyusun
üşeniyorum yok 3 günde bir 24 saat çalışıyor bugün sabah 8 de gitti yarın 8 de çıkacakHer gün 24 saat değil mi
Kız virgül koy anlamadım