- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #7.181
Ondan ondanondan mı dersin denasım
ay canım benimmmmmmmmmmmmm sen napıyorsun
giderli krizim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ondan ondanondan mı dersin denasım
ay canım benimmmmmmmmmmmmm sen napıyorsun
giderli krizim
Cümleten mevsimsel depresyondayiz demek ki... Depresyonu depresyona sokacak anlarim oluyor benimde gülümAy hakkaten ebrum ya :/ öyle halsizim ki bir yerde yığılıp kalacağım valla havalardan heralde
Mimlediler mi kuzum seniebrum benim üslubum bozuk biraz konuşunca ban yiyorum hemen buralarda fazla takılmasam iyi olur
Donuyorum bitanem havalar cok sogukay canım benimmmmmmmmmmmmm sen napıyorsun
Uuu fenaaaaCümleten mevsimsel depresyondayiz demek ki... Depresyonu depresyona sokacak anlarim oluyor benimde gülüm
Mimlediler mi kuzum seni
Yerime kim calisacak ben gezersem?Uuu fenaaaa
Al kocişini gezmeye çıkın oralar süslüymüş ya benim yerime de gezin hatta adres vereyim kart at bana
meyra nasıl kızOndan ondan
bizde daha kar yokDonuyorum bitanem havalar cok soguk
Ben çalışırım senin yerine :)Yerime kim calisacak ben gezersem?
Gülüm cok üsüyorum gezmek bile istemiyor canim, simdi su tulumumla sicacik battaniyemle yatmak vardi
Not: senin istedigin kart olsun, yolla adresi :)
İyi ablası napsın :) eve tıkılıp kaldık dışarısı buz:)meyra nasıl kız
bizde daha kar yok
burda birşey yok ya of kış gelsin bitsin artıkİyi ablası napsın :) eve tıkılıp kaldık dışarısı buz:)
galiba canım umurumdada değil açıkcası sizin gibi birkaç arkadaşın hatırına buradayım yoksa 1 dakka durulacak yer değil yaniCümleten mevsimsel depresyondayiz demek ki... Depresyonu depresyona sokacak anlarim oluyor benimde gülüm
Mimlediler mi kuzum seni
Bende varmıyım onlar arasında yerim seni salla gitsin önemli şeyler değil gülümgaliba canım umurumdada değil açıkcası sizin gibi birkaç arkadaşın hatırına buradayım yoksa 1 dakka durulacak yer değil yani
Daha iyi ya ne güzel işte kaya kaya mı işe gitmek istiyorsunburda birşey yok ya of kış gelsin bitsin artık
yoksun tabiki de onuda nerden çıkardınBende varmıyım onlar arasında yerim seni salla gitsin önemli şeyler değil gülüm
yok ama nisana kar kalmasınDaha iyi ya ne güzel işte kaya kaya mı işe gitmek istiyorsun
yoksun tabiki de onuda nerden çıkardın
aha trip attı tribini yediğim
Canimsin ya ♥Ben çalışırım senin yerine :)
Soğuk insanı mahfediyor ya burada öyle.. Buz gibi :/
Salla gitsin kuzum ya, kim ne düsünürse düsünsün, seni bilen biliyor ♥galiba canım umurumdada değil açıkcası sizin gibi birkaç arkadaşın hatırına buradayım yoksa 1 dakka durulacak yer değil yani
Hamd olsun iyiyim canım ebrum benim sen nasılsın ❤ ❤ ❤
Allah iyilik versin gülüm iyiyim bende cok sükür. Hamzam nasil :) ♥Hamd olsun iyiyim canım ebrum benim sen nasılsın ❤ ❤ ❤
Amin canım kardeşim amin Allah razı olsun :* hamd olsun teyzesi Hamzamız da çok iyi, kocaman öpüyor seni :) ❤Allah iyilik versin gülüm iyiyim bende cok sükür. Hamzam nasil :) ♥