- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #7.161
günaydınhennaaa
kaybolmuş herkeşler burdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınhennaaa
kaybolmuş herkeşler burdan
günaaydın taze anne adayıgünaydın
naber canımm kimse kalmamış evet mubbet kafedeydiler akşamgünaaydın taze anne adayı
iyiyim çok şükür kuzum, sen nasılsın ?naber canımm kimse kalmamış evet mubbet kafedeydiler akşam
iim şükür şimdilik mide yanması kabızlık ishal falan var...iyiyim çok şükür kuzum, sen nasılsın ?
var mı belirtiler?
ben de epeydir yazmıyodum buraya..
ama bi geleyim dedim kaybolmuş herkes
ayy aman iyi iyi mide bulantısı olmasın da, o fenaymış.iim şükür şimdilik mide yanması kabızlık ishal falan var...
valla bnde buraya yazmıodum epeydir akşam muhabbet kafedeydiler orda işte iki yazdım bişi de yok dağıldık
ara sıra midem ağzıma gelio ama hrnüz okdar bulanmadıayy aman iyi iyi mide bulantısı olmasın da, o fenaymış.
bende hiç olmamıştı gerçi.
İyi bitanem sağol sen :)
depresyoooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ebruşum sen
Sükür kuzum iyiyim bende, sizi özledim :) eskisi gibi sohbet edemiyoruz herkes kis tembelliginde :)İyi bitanem sağol sen :)
Hayir olsun insallah, geldigi yere geri gönder o depresyonu :)depresyoooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ebruşum sen
Hayir olsun insallah, geldigi yere geri gönder o depresyonu :)
Evet ya önceden her gün buraya girerdik:) ben unutmuşum burayı:)Sükür kuzum iyiyim bende, sizi özledim :) eskisi gibi sohbet edemiyoruz herkes kis tembelliginde :)
Hayir olsun insallah, geldigi yere geri gönder o depresyonu :)
Evliliği bekliyorsun sen ondan öyle az kaldı bebişimdepresyoooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ebruşum sen
Bazen oluyor kuzum, güclü kizsin sen, yakinda kovarsin depresyonumevsimsel sanırsam aşkitm
Seninle ben iki unutkan iyi kendimizi unutmuyoruz bir yerlerde DenasimEvet ya önceden her gün buraya girerdik:) ben unutmuşum burayı:)
Ay hakkaten ebrum ya :/ öyle halsizim ki bir yerde yığılıp kalacağım valla havalardan heraldeBazen oluyor kuzum, güclü kizsin sen, yakinda kovarsin depresyonu
Seninle ben iki unutkan iyi kendimizi unutmuyoruz bir yerlerde Denasim
ebrum benim üslubum bozuk biraz konuşunca ban yiyorum hemen buralarda fazla takılmasam iyi olur
O ne biçim laf öyleebrum benim üslubum bozuk biraz konuşunca ban yiyorum hemen buralarda fazla takılmasam iyi olur
ondan mı dersin denasımEvliliği bekliyorsun sen ondan öyle az kaldı bebişim
ay canım benimmmmmmmmmmmmm sen napıyorsunBazen oluyor kuzum, güclü kizsin sen, yakinda kovarsin depresyonu
giderli krizimebrum benim üslubum bozuk biraz konuşunca ban yiyorum hemen buralarda fazla takılmasam iyi olur