- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #7.221
Illaki gülüm, evlenmek kolay degil... Rabbim herseyi gönlüne göre versinbereketlide olsun para lazım ebrucum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Illaki gülüm, evlenmek kolay degil... Rabbim herseyi gönlüne göre versinbereketlide olsun para lazım ebrucum
teşekkür ederim canım benim sağolasınIllaki gülüm, evlenmek kolay degil... Rabbim herseyi gönlüne göre versin
Bayadır atmıyodum özlemişimaha trip attı tribini yediğim
Yün çorap giy balımCanimsin ya ♥
Ayaklarim isinmiyor kuzum ya
Salla gitsin kuzum ya, kim ne düsünürse düsünsün, seni bilen biliyor ♥
2 cift kalin corap var ayagimda gülüm banamisin demiyorYün çorap giy balım
kocaman avrat oldun bırak artık şu trip atmayı çoluğa çocuğa karıştınBayadır atmıyodum özlemişim
bir dil gördüm sanki2 cift kalin corap var ayagimda gülüm banamisin demiyor
Yünün yeri ayrıdır2 cift kalin corap var ayagimda gülüm banamisin demiyor
Kocaman avrat mı :-( küçücüğüm daha :-(kocaman avrat oldun bırak artık şu trip atmayı çoluğa çocuğa karıştın
küçücük müKocaman avrat mı :-( küçücüğüm daha :-(
Dilimi mi yiyeceksinbir dil gördüm sanki
Inandim hadi tamam bana yün corap ör noel hediyesi olsunYünün yeri ayrıdır
Ciddi bak benim evin altı yarısı ev yarısı kuaför ama yakmıyorlar buz gibi yerler kalın yün çorabım var inanır mısın inan yani gram soğuk geçirmiyor
koyun dilini çok severim insan dilinide denemek lazımDilimi mi yiyeceksin
Ya ben burdayken allah aşkına şunlardan bahsetmekoyun dilini çok severim insan dilinide denemek lazım
Evet senden küçüğüm sonuçtaküçücük mü
Ah keşke hiç kabiliyetli bir insan değilim. Düğme dikemem bırak çorap örmeyiDilimi mi yiyeceksin
Inandim hadi tamam bana yün corap ör noel hediyesi olsun
niye ki cadıYa ben burdayken allah aşkına şunlardan bahsetme
Kuzularin sessizliginde mi adam beyin yiyordu? Biran filmde hissettim kendimi :)))koyun dilini çok severim insan dilinide denemek lazım
Sende baska konularda marifetlisin bitanem :) ♥Ah keşke hiç kabiliyetli bir insan değilim. Düğme dikemem bırak çorap örmeyi
hatirlamadım valla :))Kuzularin sessizliginde mi adam beyin yiyordu? Biran filmde hissettim kendimi :)))
Sende baska konularda marifetlisin bitanem :) ♥
Midem kalkıyor sakatat ve türevlerinden bahsetme rica ediciiiğğiiiimniye ki cadı
Bende tam onu soracadım lafın gelişi üzülmiyim diye dedi bencehatirlamadım valla :))
ne gibi konularda marifetli ki