- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- Konu Sahibi mahperi hatun
Hmmmmmm ben 21 ama güççük kaldım yaaYok cnm tansmamstk sanrm:) adim damla adanalym kasmda 22 yasina girecem oyle:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmmmmmm ben 21 ama güççük kaldım yaaYok cnm tansmamstk sanrm:) adim damla adanalym kasmda 22 yasina girecem oyle:)
Isin aslını öğrendim aldatti işte :'( bir kızın dediğine inanmam zaten gözlerime gördüm mesajlaricanımın içi dur Bi bakalım 2 yıllık sevgiyi Bi anda böyle birden bire bitemez bence yani sen onu tanıyorsundur mutlaka dimi Bi kızın demesiyle olmaz bu işler yapsa da yapmasa da inkar edebilir erkekler hep aynı ama konuşmasından anlarsın mutlaka kotu şeyler düşünme güzelim belki facesini başka biri daha kullanıyordur yada dediğim gibi bana oyun gibi geliyor askerde o kadar serbest mi canım rahat rahat facede milletle yazışacak kadar saatlerine günlerine bak mesela mesajların senle konuştuğu günlerin saatine ne yaptığını fln söylemiştir sana o zamanlara bak işte pek anlatamıyorum ama anlamışsındır demek istediğimi bide ailelerde tanışık nişanlısın olmaz böyle şey dedektiflik yap btaneemm Tm paralama kendini kimseye bişy deme şimdilik işin aslını öğrenmelisin
Canm nolur böyle konuşup bizi üzme..:'( Rabbim naptim ona ben ya
Bnde suan 21 kasmda 22 1yas buyugm senden cok mu guccuk kaldnHmmmmmm ben 21 ama güççük kaldım yaa
Evet crushmania diye bir site gizli ama ben aptal degilim aptal yerine koydu beni yaa maf edecem onu surundurecemtövbe yaa madem onu beğeniyodu senden ne istedi adi herif!! hiç konuşma bence eylül,bir de arıyomuşsun açmıyomuş. onun seni araması lazım... hiç böyle bişey hissetmiş miydin? sana nasıl davranıyodu? kızla netten mi tanışmış?
Burcun ne kuzum senin bendede olyor oyle malsf elmde dgl çok skarmbenimde bi huyum var hiç memnun degilim eşimi çok sıkıyorum herseyinden şüpheleniyorum
Topigin civcivi senmisin :)Hmmmmmm ben 21 ama güççük kaldım yaa
mini mini bir kuşşşş mini mini dediğim 1.72 boyumBnde suan 21 kasmda 22 1yas buyugm senden cok mu guccuk kaldn
Evetttttttttt civcivler sevilirTopigin civcivi senmisin :)
Arardim bazen mesguldu kiminle konsyrsn diodum abim le diyodu :"( aldatması aklımın ucundan geçmedi hep arardi hep düğünümz den bahsederdiEvet crushmania diye bir site gizli ama ben aptal degilim aptal yerine koydu beni yaa maf edecem onu surundurecem
CivcivimEvetttttttttt civcivler sevilir
Bi konus bakim kuzum cocukla ne dicek inkar edecektr de tavrni koy surundurIsin aslını öğrendim aldatti işte :'( bir kızın dediğine inanmam zaten gözlerime gördüm mesajlari
Bak kuzum konus iyice dinle sonra sende bir bir anlat olanlari sonra kapat teli dusun konustuklarinizi eger icin icini yerse yani kafanda soru isaretleri kalirsa son bir konusma yap sen anlarsin sonucta insan sevdoginin konusmasindan bile anlar yalani dogruyu sonra karar verirsin bitirmek istedigini ailene soylersin.Isin aslını öğrendim aldatti işte :'( bir kızın dediğine inanmam zaten gözlerime gördüm mesajlari
kova kocacık en son telefonu kırdı 4 aydır telefon kullanmıyordu yeni basladı tel kullanmaya facenin şifresini herseyini bilirim ama elimde degil anneni zlemişssindir istersen git kal dese gitmem vs bin tane saçma şey en son isyan etti adamBurcun ne kuzum senin bendede olyor oyle malsf elmde dgl çok skarm
Kuzum bir sakinles Allah askina... Bilmeden günahini alma. O mesajlari baskasi yazmis olabilir.Ahlaksız bide bana cuma mesajı atmış bitanem demiş :'(
MASSALLAH :) bn 1.65 boyummini mini bir kuşşşş mini mini dediğim 1.72 boyum
Aynengeçmiş olsun tatlım evet psikolojik olabilir insanın yasadıklarına vucüdumuz tepki veriyor