Geyiğin Gülleri

günaydın nilüüüü

şekerim naptı acaba (((

nilü akşam ben heyecan yaptım düşündükce siz nasıl yapmayasınız :)

canımm benimmmmmm Şeniz Şeniz

sizin tahlillereee çok swevindimmm kuzucummmmmmmmmmm :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: süperrrr yaa :sm_cool: :sm_cool: hayırlısıı bekliyoz bebemm benimmmmm Şeniz Şeniz Şeniz

epidural de de spinal de de belden ilaç veriliyo. epidural de doğumdan sonra da ağrın olunca belden ilaç verebiliyolar. ama spinal sadece doğum sırasında veriliyo. sonrasında ilaç veremiyolar.

detaylıca incelemem lazım o yüzden. çünkü soğum sonrası ilaç için artı 300 lira daha alıyorlar. eğer spinal olursam doğumdan sonra istediğim zaman ağrı kesici alabileceksem gerek yok direkt spinal alıcam.

kararsızım işte. bi oturaklı düşüneyim araştırayım da bakalım kuzum Şeniz

fotoğraf çekemedim çünkü hala hepsi arabada boshayallersmile sabah geldik ya hiç bişi yapamadım. akşam çeker yarın eklerim emi bebem Şeniz

hiç bilmiyom güllü şekeri çokda merak ediyorum gelmediğine göre bence kürtaj olmuştur (((

akşam annesi onlara gittik söledikk görsen öle mutlularkii hele babasııııı allahım nazar olcakk çok mutlu oldularr sanki hamileyim yaniii hamile olsam düşünemiyorum onlarııı
allahım o günleride görmek nasip etsin inş

tamam ösgem odası kurulunca eklersin bisee

çok iyi düşün öle karar ver doğumunaa hayırlısıyla doğsalardaaaa

maşallah tosunlarılarıma ikinizde tosun olmişiniz

23 nisan he hade hayırlısı ösgem sağlıkla gelsin inş

eksikler tamam he ne güsel

günaydın kuzucuuuuuumm Şeniz

aminnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: canım benim eloşumuz da gelsin sağlıcakla kucaamıza :Saruboceq: :Saruboceq:

valla kuzum hani detaylı bişi almadım. öyle kıyafet mıyafet almadım. 3-5 sıbın aldım 2 tane de ahstane çıkışı var tamam işte. sonra param oldukça alırım Şeniz

ii yaptın cnm dolacak ortalık zaten gelen hediyelerden

ağlama ösgeeeeeeeeeeeee güsel yorgunluk değilmi bunlarrrrrrrrrrrr

güzel yorgunluk tabi ama ayakkabısız bile ayağımı basınca yere acıyo, bi gecelik aradım kaç saat yürümekten ağrıdı ayaklarım, kocişin de yürümekten beli ağrıdı kaydirigubbakcemile3 yavruum diyo ki gecelik ne pijama ne yaa sabahlığı napcan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bi de mağazada kızların yanında soruyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

dinlen kuzum yorma kendini sakın

dinlencem akşama kuzum benimmmmmmm Şeniz

öğlede çarşıya çıkıcammm kadınlar günü çekilişine katıldım bana çıkan arkdaşa hediye alcam

esasında sizden fikir isteyecem ama bura açık açık yazamam kadının özelliklerini napsam bilmiyom yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…