Geyiğin Gülleri

ösgem napı aca

bende bişiyler haızrlıyom kendime yemeğe

havuç kızatrtıom yoğurtlu yapcam çorba yapıom

kıyma çıkardım fırında köfte yaparım bide bulgur pilavı salata yeter

bugün buranın pazarı az çıksam pazara ii olar ama :S

çiçekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk giy öle karar ver belkı hiç olmaz dediğin model olcak giyince çok fark ediyo gidince oraya

güllü geçen akşam bende havuçla turpu rendeledim üstüne limon yağ tuz
nası yedım varya kıtlıkdan çıkmış gibi ağzımda yaraydı hep yandı kavruldu yarım ekmekden fazla yedım
uşşşşşşşşşşşşşşşşşşş yıne canım ondna istedi karnım acıktı yaaaaa
öff ne yıcem şimdi

nolmuş buraya yazmamışsınız bişey,
şekere bende üzüldüm ama elimizden ne gelirki Allahım hakkında hayırlsıını versin.

çiçek bende 1.60ım benm gelinliğmde kabarık diildi. bu gelinlikte cok güzel.
danteller kalite kalite oluoya secersin ucuzundan nolacakki. böle gösterişli yapabilirler bence.

lülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü nereyesun

günyadın yawru kuşlarımmmmmmmmmmmmmmmmm
lülücüm senınde cuman mubarek oldun

dr. gitmiştin hayırlı habermı getirdin yoıksa çabıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk söle:Saruboceq:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:lepi:
:Saruboceq:
ŞenizŞenizŞeniz
sositososito
delikafadulden
:sm_cool:
:teytey:

ayyyyyyyyyyyyyyyyy lülü çok sevindim
çok şükür rabbim sesinizi duydu bak çok güzel sonuçlar
spermler nekadar yüksek çıkmış ayy çok güzel ya çok sevındım kuşum inşallah olcak
ayyy oynayasım geldı kıs

ayyy herkes nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
lülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
şekerden haber varmı
oda güzel haberler getirse keşke

yok huyluuuu aramadım daha çekindim aramayaaa gelse bugünn gelmesse arayacamm

kıyma naptı acabaaa onuda merak ettimm

ayyy adamın amaliyat korkusu vardı vardı %50 onun için sevinmiştir
bayram ettınız dun aklam yanı:teytey::jeyyar:

efetttt akşamm resmen bayram ettikk ama başımız çok ağırdı ikimizinde sanırsam strestenn ölücektim yaa çok kötüydüm birde misafirimde vardıı gitmelerini z<or bekledim

bebeişşlleriiiiiimmmmmm Şeniz

günaydınnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmm Şeniz

napisiğizz 1 gündür

şekerimm naptı noldu sonuçlar felan? (

dün çok yoruldummm :1ninca:

doktora gittik önce, tosun 1450 gram olmuş kaydirigubbakcemile3 annesi de toplam 13 kilo almış :1ninca: :1ninca: (bo konuda yorum yapanı döverim )

doktor amca kızdı biraz, böyle giderse 80 le bitirirsin dikkat et didi mafoldumben

kızlaaaaaaaaaarrrrr

hazır olunnnnnnnnnnnnnn

muhtemelennnnnnnnnnnn

23 Nisan da geliyo sıpa

doğum parasını felan konuştuk boshayallersmile 380 tl dedi :sm_cool:

doğum yöntemi genel anestezi istiyıorum dedim. ben onaylamıyorum hem anne hem de bebek narkoz alıyor dedi. ya epidural ya spinal dedi.

şimdi ona karar vermem gerek benim boshayallersmile

sonra gittik odasını aldık :sm_cool: odası da 1 mart gibi geliyo kurmaya gelicekler. onun dışında zıbın mıbın küvet kova yatak çanta hemen hemen tüm eksiğini aldık. peşin fiyatına taksitle oldu süper oldu :sm_cool:

kendime sabahlık aldım, pijama aldım. gecelik eksik kaldı, onu da adi bişi alcam. çünkü normalde ben gecelik giymem, sadece 2-3 gün hastanede giycem ona da para vermeye gerek yok. bi o eksiğim kaldı. terlik felan aldım.

fena yoruldum. pestilim çıktı dün hemen uyudum. sabah geldik daha. akşam gidicem eşyalarıyla uraşcam :asigim:

öle işte teyseleri :asigim:

ösgem hoşgeldin kuzum maşallahh harbi tosun olmuş çınar paşamızz
23nisanda geliyo he çocuk bayramııı nekadar güsel bir gündeee sağlıklı gelsin inşepidurali biliyomda spinal nasıl oluyorr en kolayı vede bebeğe sana zararı az olanı hangisi ise onu yaptır ösgee
resim felan çekeydin aldıklarına görerdikk

maşallah tosunlarılarıma ikinizde tosun olmişiniz

23 nisan he hade hayırlısı ösgem sağlıkla gelsin inş

eksikler tamam he ne güsel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…