Geyiğin Gülleri

aaaaaaaaaaaa çiçekkkkkkkkkkkkkkkk çok cüsellllllllllll
bak böle diyodum sana kabarık değil çok güselll zayıf gösterir baya bu model seni
ama göğüslerin varya senin ön dekolte az daha kapalı olmalı

efetttttt çok asil duruyooooo saten çiçek böle bişiy yaptırman gerek senininn upuzunda duvasn olcakkk

AMA ÇİÇEK BU sırf güpür aşırı tuzlu olur varyaa

evet pahalı olur ama çok şık bence çok zarif gösterir bende çok beğendi,m

ayy sonradan banada öyle geldiii (((
ee benimkini fransız küpürü yapmasın perde güpüründen yapsınn :roflol:

Kızlarr buarada akşam teyzem geliyo 5 sene üstüne çok mutluyumm.
dün akşam paket geldi bana açtım Allahım içimden geçen birkaç şey vardı alacagım fakat anasının parası olan krem parfümler çok sefindimm teysem süpris yapmış
aa bide ben siyah seviyom demiştim bana perde yaptırmış göndermiş siyah beyaz kalın kumaştan çok sefdim onuuda

hade gözün aydın çiçekim

ne güsel anlayışlı teysen var

benim teysem yok

ama allah nasip ederse kızımın 3 tane teysesi olcak

vuuuuuuuuuuu çok cüselllllllll ama bence çıkarmaaaaa sevmiyom öle çıkaranları saygısız gelin diyorum onnara ben

hade gözün aydın çiçekim

ne güsel anlayışlı teysen var

benim teysem yok

ama allah nasip ederse kızımın 3 tane teysesi olcak

annemden sonra benim için annanem büyükbabam ve teyzem gelirr..
emekleri çok fazla bende..
teyzem zaten aklına gelen ne varsa söyle der alklında birşey kalmasın der..
ama ben hiçbişe istemem asla..
o ama bilir düşünürr canımdırr benimm bugün onu görünce kesin salya sümük dayanamaz ağlarımm çok özledim çünkü... mafoldumben

seninde kız kardeşlerin var gülşen oyüzden şanslısın trbzondasınız hepiniz bi derdin sıkıntın olsa yanıbaşındalar.. çok önemli gerçekten .. çocugun ilerde büyüdügünde seninle paylamıyacagı bir şeyi olsa ilk teyzesine söyler mesela

müdr beni çağırıyo gidip geliyom

3 mü
biz neciyis burdaaaa:dilcikar:
uyy pardon teysesi

bisürü teysesi varrrrrrrrrr:sm_cool:
evet kesinlikle benim için büyük bi şans kardeşlerim ablam herşeyime koşuyolar sağolsunlar

90 soru çözdüm geldim böğğğğğğğğğğğğğ
anayasa ful yalnış
allahım bıde uykum geldı uyucam nerdeyse

çiçek modelk çok güzzel ama boyun kaç bilmıyorum 1.65 altında veya o cıvardaysan bu kısa gösterıyo çok fazla çunku kabarık yerı basen altı
giy bak bı gelınlıkçide ondan sonra karar ver bence
uzun boylu olanlara çok yakışıyo bu :tomato:

mesela bu basenaltıya kabarık yeri kabaran yeri biraz daha üstten başlatılır yani çan modeli olursa güsel dururrr daha uzun gösterir boyu vede 2parça değilde bütün olcakya o yüzden

:kedi: 1.60 :)))
topuklularla 1,70 :):):) :roflol:
huysuz bütün gelinlikler uzun boylulara daha çok yakışıyoo boduruz diye olmiycakmı gelinlikkk :dilcikar:

zaten bu gidişle taç perdeden gelinlik diktircem enine :roflol:

vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…