Geyiğin Gülleri

güllüüüüüüüüü hoşgeldın napisen??
hoşgeldın ösge neguzel almışsın herşeyı allah guzel gunlerde kullanmaı nasip etsin
çınarpaşada büyümüş maşallah

hiiiiiiiiç bende bu sıra seçim meçim işlerine çok çalışıyom
boş oturmaya alıştım ya burda şimdi iş olunca kafam şişiyo :))sempatiksalakcinni

ya şekerden ses yokmuu

güllüüüüüüüüü hoşgeldın napisen??
hoşgeldın ösge neguzel almışsın herşeyı allah guzel gunlerde kullanmaı nasip etsin
çınarpaşada büyümüş maşallah

sağol kuzummmmmmmmmmmmm

aminnnnnnnnn

hee büyümüş sıpa kaydirigubbakcemile3

2tane vakfıkebir ekmeği sipariş ettim kk dan bi hamile bayan yazmış trabzon topiğine gönderirmi birisi die bende gönderirim dedim bugün kargo edicemdee koliye koycam ama yerlere atılcak ekmek sonuçta günah olcak die düşünüyorum

yaaaaaaaaaaaaaa
olmuşmu mafoldumben
offff ne dıyelım aramak lazım ama arayınca ne dicez şimdi offf diyemem bişe şimdii
hayırlsı diyelım

ben de aramak istiyom ama konuştukça daha çok üzülecek (((( biliyorum tahmin edebiliyorum ((((

tam yazıyodum net gitti copylim (

evet malesef
sesi ağlamaklıydı sanki çok üzüldüm zaten bende zor susturdum kendimi ağlıcaktımm onla valla
narkoz vermişler öle yapmışlar bişiy duymadım dinleniyom dio
üzülmüyom dio ama
belkide sorun olcaktı ilerde bebekte
allahtan hayırlısı

şu anda tek önemli olan şey şekerimizin sağlığı. Sağlık olsun demek daha doğru şimdi. Yeter ki kendine dikkat etsin.

Seviyoz seni çok Şeniz

selam kızlar hayırlı cumalar hepinize.

şeker mi kürtaj olmuş canım Allah sağlık versin inş kendisi iyi olsun da Allah sağlıkl evlatlar verir zamanı gelince hayırlısıyla inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…