Geyiğin Gülleri

nilü çüş onlarada noldu şimdi heee

karşıya geçtiler diemi böle yapıyolar feridede desinki siz erkek trarafısınız ama gelin benim farkındaysanız

kız alt kalmasın yaaa nie boyun eğiyoki herşeye hey allam

ayyy neslinin aldıklarını görünce ben bile heycanlanabildim eyvahedigeldismile

çiçek 14 temmuzu iyi ettin oh mis gibi yazın olur

tubii bende ölevalla

ba ba bi meştabessiyle terli yokmuşş dövcem bu kızı ya deli

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
güllüşen, edda1985+, göksenin, Huysuz+, KıymA+

alsanaalsanasmile

olacak şeymiii
cidden neden alt çekiyoki lülü baştan böyle alıştırmasın nedemek randevu aldık.. kız yaptırcak saçını nereyi istiyosa gider yanii
ankara kuaför senelerin kuaförüdür ama oranın makyajcısı kız ayrıldı ordan bitane bayan vardııı yıllardır ordaydı çıktı sonradan... şimdi dandik tipli biri var.. barbi gibi sokaklarda çok görürsün küçük suratlı saçolar kabarıkk sarı ..
neyse olay şuki nekdar iyi olsada biz orayı tuttuk lafı çok yanlış.. hiç alt çekmesin ben orayı istemiyorum desin.. canı nereyi istiyosa oraya gitsin

ay inşallah aksilik çıkmazda düğün tarihi değiştirmek hoşuma gitmedi ama teyzem benim için çok önemliii onun için degerdi yoksa başkası için asla almazdım
ay inşallah sonu güsel olurrr opuyorumnanaktan

ay pişama gecelik çizmee resim yokmu lülü senmi gönderttin nasıl çizmee resim ekleyin yaww bizde görekkk :roflol:

yemek yedimm tantuni uzun zamandır yememiştim ama doymadımm ara öğün gibi oluyo oda yaa

haklısın çiçek ama diyemedi işteee denmiyo sende diyemessin görde bak neyse o dedin sarı kızı tanıyorumm omu yapıyo gıı kendine yaptı gibi yaparsa ya vuuuuuuu:))

YAA eminim denmez zordur ama onlarda düşüncesizlik etmişler. ben kuaförüde fotografçıyıda onlara sorma bile sormadım randevularını hep aldım sonradan dedimki kuaför burayı ayardım fotografçı bura .. bu zamanlar aslında iki tarafda anlayışlı olmalı ama görüyoruz etrafta olunmuyoo Allah bizlere yardım etsinnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…