Geyiğin Gülleri

lülüüüü sana ogün mailine cvp yazdım daha cvp vermedinn
bilgileri aktar bacım hallediyim o işide

yavrum bunda herşeye normal diiyo anlamamak elde değilkiii :))) herşeyi normal süper iştee :lepi:

efettttttttttttt bende öle anladımda emin olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:lepi:
çok mutluyum ya alalhım sana şükürlerolsunnnnnnnnnn:Saruboceq:
sanırım en zorunun bitanesini atlattımmmm
:ecrin_bebek:

CADIARZU

pırpırın pipisini yim heekaydirigubbakcemile3

pipi mi akannehir:1ninca:

pipi mi akannehir
bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

kızlar bu aralar acayip yogunum.. ayın 13 ü ehliyet sınavım var akşamları erken çıkıyorum işten 4 e doğru direksiyon derslerine taa 1 saatlik yol gidiyorum eve geç geliyom gelincede sınava çalışıyomm
haftasonları kpss kursuna gidiyom ama hiiiç çalışamıyorum vakit olmuyokiii nisandada açıköğretim sınavım var ehliyetten sonra 13ünden sonrada açıköğretim sınavlarına çalışcam eşekler gibiyim buara amaa varya acayip araba kullanıyommm :))))))))))))
şimdi araba istiyorummmmmm sositososito

Son düzenleme:
efettttttttttttt bende öle anladımda emin olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:lepi:
çok mutluyum ya alalhım sana şükürlerolsunnnnnnnnnn:Saruboceq:
sanırım en zorunun bitanesini atlattımmmm
:ecrin_bebek:

ya kısımmm sen içini rahat tuttt herşey süper baksanaaa :teytey::teytey:

güllüüüüüüüüüüüüüüüüüü kuşmu yedi diliniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yada parmaklarınııııııııııkaydirigubbakcemile3

nilü cnm gelemedim oraya şeker yüklemesi yaptılar 2 saat arayla tahlil verdim anca bitti işte hemen eve geldim

kızlar yazdımmı sizee demedim dimiii
düğün tarihini 14 temmuz yaptıkk
bu yüzden tarihi erteleye erteleye kocayı az daha kaybediyodum :roflol: (çoook tartıştık) amaa napim 5 senedir görmediğim teyzem yurtdışında vatandaşlıgını aldı ve gelebilecek düğünümeee oyüzden tarihi erteledimm ve bu perş günüde gelecek ve kimse bilmiyoo annemlere hep süpriz yapcazz

ayyyyyyyyyyy gerçektenmiiiiiiiiiiiiiiii süppis he hadi gözünüzaydınn
olsun çiçek geç olsun güç olmasın neden kızıyoki oda ha haziran ha temmuz okada dayandı 2ay daha dursun heleee

sonuç 1 saat sonra dedi dahada bekeleyemedim patladım

nebiye dedim sen alırsın gösterirsin

ayyyyyyyyyyy gerçektenmiiiiiiiiiiiiiiii süppis he hadi gözünüzaydınn
olsun çiçek geç olsun güç olmasın neden kızıyoki oda ha haziran ha temmuz okada dayandı 2ay daha dursun heleee

yaa işte 1 ay ileri gittiya bari ileri atacaktın erken deseydinde salon dolmadan az daha önlşere alsaydık falanda filandaaaa
ayy banane bikaç gün konuşmadık sonra döndü geldii :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…