Geyiğin Gülleri

amin çiçekk
sırf kötülük olmasın die sustu feridde ama aşırı üzüldü yaneee
buzamana kadar hiçbir sorun olmadı bundada sorun yaratmak istemedi
nebilim allah yardımcınız olsun çok zor işlerr bunlar

çiçek 2mail attım sana bitanesinede bilgiler diğerinde grçek rakam var bakıver lüffen :)

çiçek 2mail attım sana bitanesinede bilgiler diğerinde grçek rakam var bakıver lüffen :)

hahaaa aradıgınız kişi ilk gelen mail ile birlikte 2. maili okuyamadan kalp krizi geçirmiş acile kaldırılmıştır . lütfen daha sonra tekrar deneyiniz :roflol::roflol::roflol:

:roflol:

kocişin hedayesi geldi zemuszemus

onu süslüyodum boshayallersmile

bende lülünün çizmesini ekliom. çiçek bak:)
şimdi şöle benm krem bi çizmem vardı lülü onu feysbukta görüp begenmişti sonra ardım numarası kalmamıştı bulamadım. bundan aldım ama onunda topugusu geçmedi. bakalım ne alcam kaydirigubbakcemile3

ay ince çorapla giydim ama hayatımda bukadar tipsiz bi ayakkabı görmedim daha dorusu benim ayağımda güsel durmadı yakışmadı bana apoda direk çıakr şunlar gözüm görmesin dedii o titanic ayaklara ne olur dedi millete beğeniyom diyon göndertiyon dedi:çok üzgünüm:
ben istemedimki ama hediye göndermişşş dedim kzıdı bisürü bana :mymeka:
tubiş sanada zahmet oldu ama napimki omadı:çok üzgünüm:

açık artırma isteyen varmı :roflol::roflol::roflol:

sen merak etme böle uzun olmasa bile daha denüşük alcam ben sana yarın otarafta mahkemem var :1ninca:

a.s
açık artırma isteyen varmı :roflol::roflol::roflol:

sen merak etme böle uzun olmasa bile daha denüşük alcam ben sana yarın otarafta mahkemem var :1ninca:

ceyçektenmii diyosunn:kedi:
teşekkür ederimmmmŞeniz

mahkemenmiii :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

a.s

ceyçektenmii diyosunn:kedi:
teşekkür ederimmmmŞeniz

mahkemenmiii :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

şimdi bu mahkeme kelimesi arkadaslarla da araamızda espriydi. adliede duruşma beklionya mesela en az yüz kişi gelir yanına elinde kagıtla özellikle böle amcalar felan avkat hannnm bizim mahkememiz vardıda nerde acaba die. cogunluklada ya ogün degildir yada geçmiştir. hep sabah karşılasşınca adlede arakadaşların yanına yavaşca yanaşıp derizki avkat bey bi şe sorcam mahkemem vardıda :roflol::roflol::roflol: burdada o tipten görünce şaşırabilmiştim çok:roflol::roflol::roflol:

kaç numara onlarkiiiii benim ayaklarım çok narindirrrrr :jeyyar:
külkedisindekiii kızın çirkin kardeşleri cam aykakbı için diyolardıda bana olarr bana olarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

BENDE O akşam ayama sokmaya çalışırken apo bana dedi külkedisi kardeşi gibi zorla sokcan ayanaaa bırak ya hırpalama daha fazla die bağırmıştı bana :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sevgülüler günü hedayesi :kedi:

ufak bişi aldım öle çam sakızı işte :kedi:

feneriumdan kupa bi de şapkasını alabildim :kedi:

tubiii kısss markafoniden aldım kaydirigubbakcemile3

gerçektenmiii
kız orda süper bişiler var
saatinide ordan aldım aponun ben
bende almak istiyom bişi ama kıızıcak bana die alamıyorum
çok aldım bu ara
bide artık harcama yapmamam gerekyor

minik bişi al kıs öle pahalı olmasına gerek yok, pazar sabahı yastıkııınaa koyuverirsin :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…