• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gevrek peynir diyeti

terazii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
60
2
36
İzmir
Sabah: 1 gevrek+ 1 dilim peynir+ 1 adet haşlanmış yumurta+ domates+ salatalık yenecek

Öğlen: 1 litre limonata+ 1 adet küçük pakette çubuk kraker yenecek

Akşam: 2 porsiyon meyve ya da bol yağsız yeşil salata yenecek

Ayrıca gün içerisinde 2-3 bardak yeşil çay içilecek akşamları 25-30 dakika spor yapılacak ve bol bol yürünecek perşembe ya da cuma günleri serbestsiniz hafta da birgün istediğiniz herşeyden az miktarda yiyebilirsiniz tuz hayatımızdan çıkarılacak ayrıca günde 1.5-2 litre su içilecek kolay gelsin ben bu diyetle 2 ay kadar bir sürede 75 kilodan 50 kiloya düşmüştüm kimseye deneyin demiyorum ama ben bu yola baş koydum gün gün bu diyeti paylaşıcam sizlerle ve 2 ay sonra düğünüm var fit zayıf güzel bir gelin olmak istiyorum herkesin kendi iradesi kendi kararıdır kimseye zorla bu diyeti yaptırmıyorum bana inananlar yapmak isteyenler bu yolda beni motive edecek arkadaşlara pozitif düşünen arkadaşlara ihtiyacım var olumsuz eleştirileriyle enerjimi sömürecek insanlara değil...

NOT: Arkadaşlar belki çoğunuz biliyorsunuzdur ama bizim İzmir'de simite gevrek denir bilmeyen arkadaşlar için dipnottur... başlığa gevrek yazdığımı farkettimde...

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün diyetimin ilk günü sabah ki öğünümü yedim gayet iyi gidiyor ve mümkün olduğunca hareketli olmaya çalışıyorum fırsat buldukça 100 kere zıplayıp bacak hareketleri yapcam çünkü spor hocamın söylediği bir şey var kilolu insanlar bölgesel ne kadar spor yaparlarsa yapsınlar pek bir değişiklik olmaz kilo vermek istiyorsanız hoplayıp zıplamalı terlemeli kalp atışlarınızı yükseltmelisiniz demişti ben de her fırsatta bu dediklerini uygulamaya çalışcam buraya her öğünümü gün gün ne yaşadığımı ve haftalık sonuçlarımı yazıp sizlerle paylaşcam beraber yapmak isteyen arkadaşlar olursa burda birbirimizi motive ederek kilo verebiliriz isterseniz...

öğle yemeğimide yedim arkadaşlar allaha şükür çok güzel gidiyor limonatayı herkese tavsiye ederim idrar söktürüyor kalbi ferahlatıyor ve antioksidan özelliği sayesinde vücuttaki toksinlerden arındırıyor...

Back
X