- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
- Konu Sahibi elmadilimi
-
Ya hepsine çok güldüm
Beni de ‘pastacı güzeli’ diye kaydetmişler
Pastacı değilim, pastayı da sadece doğum günü olursa yerim bu nedir, anlamadım
Ben bu hatti nisanliyken almistim.esimin uzerine.pek kimsedede yoktur biri karistrmistr heralde diye dusunuyrm :))Spekulasyon yapacagim, evli biri bu ve esi kiskanc. Seni de bu yuzden erkek olarak kaydetmis:)))
O neydi ki qızzzMerhabalar,
Haberi olanlar vardır muhakkak bu uygulamadan. Ben de başta merak etmiyordum ama herkeste görünce bi deneyeyim dedim.
Çıkan sonuçlardan birine anlam veremedim. xxx benim ismim olsun
“xxx yetişkin” şeklinde bir kayıt var.
Bi insan başka birini ne amaçla böyle kaydeder?
Ben buna girdim hata verdi.Yazan var mı bilmiyorum bakmadım ama uygulamayı indirip merakınızı giderdikten sonra Ayarlar> GetContact Hakkında> Hesap Ayarları > Hesabı Sil yapın ve ardından https://www.getcontact.com/tr/unlist bu siteden numaranızı site üzerinden kaldırın. Numaradan sorgulama yapılabildiği gibi isimden de sorgulama yapılabiliyor çünkü. Dikkatli olmakta fayda var.
Ben buna girdim hata verdi.
Direkt uygulamayi kaldirdim. Tekrar yukleyip hesap sil mi demeliyim off:/
Sagol canim yapicam simdi :*Canım, uygulamayı tekrar indir hesabını sil sonra unlist yap. Hesabını silmeden unlist yapmıyor.
Bu arada unlist olayı çalışıyor, az önce numaramı tekrar unlist yapmayı denedim. Sisteminde böyle bir numaranın bulunmadığını söyledi. (Yalan söylemiyorlarsa tabi ehehe dışarıya açık olmasa da muhtemelen tüm verileri kendilerine kaydetmişlerdir)
bugün milliyette bir açıklama okudum bunla ilgili sakın bu sitelere girmeyin fotoğraflarınızı bile ele geçirebilecek uygulamalar bunlar diyordu.Bugünkü milliyeti okuyun sakın girmeyin!Merhabalar,
Haberi olanlar vardır muhakkak bu uygulamadan. Ben de başta merak etmiyordum ama herkeste görünce bi deneyeyim dedim.
Çıkan sonuçlardan birine anlam veremedim. xxx benim ismim olsun
“xxx yetişkin” şeklinde bir kayıt var.
Bi insan başka birini ne amaçla böyle kaydeder?
Niye öyle oldu bizde acaba?İndirdim 5 kişi çıktıbeni kimse kaydetmiyor demek ayarlarda hesabı sil vardı sildim
G.playde yorum yapanlar güncellemeden sonra bozulduğunu yazmıslar ondan sanırımNiye öyle oldu bizde acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?