• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Getcontact

elmadilimi

❤️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
5.703
9.097
398
Merhabalar,

Haberi olanlar vardır muhakkak bu uygulamadan. Ben de başta merak etmiyordum ama herkeste görünce bi deneyeyim dedim.

Çıkan sonuçlardan birine anlam veremedim. xxx benim ismim olsun

“xxx yetişkin” şeklinde bir kayıt var.

Bi insan başka birini ne amaçla böyle kaydeder?

Aynı addan sizden küçük yaşta olan tanıdığı olabilir.
O uygulama rehberinize sızıyor biliyorsunuzdur. Aslında bu çok tehlikeli. Rehberinizdeki numaralar programı kullanmasalar bile, adları programın sistemine kayıtlı. Özel yaşamın ihlali kapsamında resmen.

Merhabalar,

Haberi olanlar vardır muhakkak bu uygulamadan. Ben de başta merak etmiyordum ama herkeste görünce bi deneyeyim dedim.

Çıkan sonuçlardan birine anlam veremedim. xxx benim ismim olsun

“xxx yetişkin” şeklinde bir kayıt var.

Bi insan başka birini ne amaçla böyle kaydeder?

Bende dün baktım birisi beni wwww diye kaydetmiş:)

Biri de askim yazmis:)

Komik gerçekten :) Ama Allah bilir kim kaydetmiş.

Yaa bi arkadaşım sapık birisi diye düşündü ben anlatınca. Ondan rahatsız oldum.

Ayni isimli sizden genç bi tanidigi vardir belki sizinde soyadinizi bilmiyorsa oyle kaydetmistir

Arkadaş çevrem sosyal medyadan dolayı bilir genelde. İşle alakalı olarak tanıştıklarım da bilir mutlaka soyadımı. İşim gereği yani...

kurs vs aldiniz mi
jem yetiskin hem.cocuk kursu olan bir brans yada merkezden kaydetmislerdir

Yok, öyle birşey yok hiç.

Hazır açılmışken söyleyeyim arkadaşlar teknolojinin kötü yanlarından biride malesef bu işte. Lütfen yüklemeyin. Sadece rehberde sizi nasıl kaydettiklerini görebilmek için uygulama sizden kamera ve galeri erişimi istemez. Bazı özel bilgilerinize erişimi istemez. Verilerinizi kaydediyorlar. Özel fotoğraflarınız kaydediliyor. Bu binevi tuzak. Siber saldırı aracı olarak düşünüyorum. Lütfen uygulamayı indirmeyin. Zararlarının daha fazla bilgisini lütfen araştırın bu uygulamanın. Eğer hala birşey olmaz diyorsanız o zaman yükleyin. Siz hesabınızı silseniz bile verileriniz çoktan çalınmış oluyor

Hazır açılmışken söyleyeyim arkadaşlar teknolojinin kötü yanlarından biride malesef bu işte. Lütfen yüklemeyin. Sadece rehberde sizi nasıl kaydettiklerini görebilmek için uygulama sizden kamera ve galeri erişimi istemez. Bazı özel bilgilerinize erişimi istemez. Verilerinizi kaydediyorlar. Özel fotoğraflarınız kaydediliyor. Bu binevi tuzak. Siber saldırı aracı olarak düşünüyorum. Lütfen uygulamayı indirmeyin. Zararlarının daha fazla bilgisini lütfen araştırın bu uygulamanın. Eğer hala birşey olmaz diyorsanız o zaman yükleyin. Siz hesabınızı silseniz bile verileriniz çoktan çalınmış oluyor

Uygulama kamera ve galeri erişimi istemiyor zaten. Rehber izni ve bildirim izni istiyor. Her ikisine de izin vermeden kullandım uygulamayı.

Bu uygulamanın sıkıntısı şu ki millet bakınca kafaya takıyor aaa beni ne diye kaydetmişler kim bu diye.
Hayır bir de kimin öyle kaydettiği ortaya çıksa seyreyleyin asıl cümbüşü.
Bir de hakaretvari kaydedilenler varmış şahit oldum.
Çiftlikbanka para yatıranlarla dalga geçenler bu uygulamaya takıldı ben de ona gülüyorum işte toplum ne kadar meraklı....

Rehber erişimine izin vermedim zaten. Baktıktan sonra da hesabı sildim.
Get contact unlist diye google yapıp web sitesinden numaranızı da silin, hesap silince kalıyomuş numara onu da böyle ayrıca silmek gerekiyor. Ben de meraktan baktım izlerimi silip çıktım sonra, gerçekten siliyolarsa tabi :bicak:

Ne kadar cahilim ya o ne hiç duymadım bilmiyorum allahım:KK47:

Uygulamayı kullananların rehberinde, sizi nasıl kaydettiklerini gösteriyor. Tabi sadece sizi kaydettikleri isimler çıkıyor, kimin kaydettiğini göremiyorsunuz.

Aynı addan sizden küçük yaşta olan tanıdığı olabilir.
O uygulama rehberinize sızıyor biliyorsunuzdur. Aslında bu çok tehlikeli. Rehberinizdeki numaralar programı kullanmasalar bile, adları programın sistemine kayıtlı. Özel yaşamın ihlali kapsamında resmen.

Rehber izni vermedim.

Uygulama kamera ve galeri erişimi istemiyor zaten. Rehber izni ve bildirim izni istiyor. Her ikisine de izin vermeden kullandım uygulamayı.
Ben görevimi yapıp sizleri bilinçlendirdin gerisi size kalmış. Daha ayrıntılı araştırabilirsüniz. Çok fazla tartışılan bir uygulama

Back
X