K Kubra Seker Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Aralık 2023 62 14 25 21 Ağustos 2024 Konu Sahibi Kubra Seker #21 İstek attım.
S sinemmmsm Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Haziran 2024 77 12 27 21 Ağustos 2024 Konu Sahibi Kubra Seker #22 Kubra Seker .!.: Sinem hanım instagram hesabınız varmı ordan konuşsak Genişletmek için tıkla... Bir takip isteği geldi ama siz misiniz
Kubra Seker .!.: Sinem hanım instagram hesabınız varmı ordan konuşsak Genişletmek için tıkla... Bir takip isteği geldi ama siz misiniz
S sinemmmsm Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Haziran 2024 77 12 27 21 Ağustos 2024 Konu Sahibi Kubra Seker #23 Kubra Seker .!.: İstek attım. Genişletmek için tıkla... Evet gördüm kabul ettim
G guldum Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2024 39 6 25 1 Eylül 2024 Konu Sahibi Kubra Seker #24 Kubra Seker .!.: Benimde kafamı sıkıştırıyorlar sanki 8 aydır devam ediyor ilaca başladm Genişletmek için tıkla... Nasıl oldunuz açaba ilaç etki ettimi sıkışma gitti mi ben yemek yerken bile bana tuaf geliyor kafamı sıkıştırmış lar sanki üç aydır böyleyim hamileyim ilaç alamıyorum bu sebepten bebeğim olursa emziremkyecgim ilaç kulancam başım zonkluyor artık
Kubra Seker .!.: Benimde kafamı sıkıştırıyorlar sanki 8 aydır devam ediyor ilaca başladm Genişletmek için tıkla... Nasıl oldunuz açaba ilaç etki ettimi sıkışma gitti mi ben yemek yerken bile bana tuaf geliyor kafamı sıkıştırmış lar sanki üç aydır böyleyim hamileyim ilaç alamıyorum bu sebepten bebeğim olursa emziremkyecgim ilaç kulancam başım zonkluyor artık