İnsanlar asagilamayi seviyormu?

yagmur135

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2025
20
1
1
37
Merhaba
Bazen çevremde yorgun enerjisi düşük kişilerin yorgunsun bitkinsin hayattan sogumussun hastamsn gibi yorumlar yapmalari, nedir acaba basım agrisa belli etmem ama bu şekilde yorumlamalari aşırı canımı sıkıyor benzer şeyler yaşayan varmı pskologuma söylediğinde buna takılmamak gerektiğini söyledi.Bugun makyaj yapmadım işyerindeki abi rengin solgun hastasin geçmiş olsun dedi yooo dedim ,mağazadaki bir diğer arkadaş belim agridigini belli etmezken hastamisn yorgun gözüküyorsunnoysan hiç yorgun değilim ,oruclu değilsen olsan bayilican dedi ve güldü kala kaldım oysa kendisi o şekildeydi .gecen işyerinde bı arkadaş kendisi ayakta uyuyor benim uykum olmamasına rağmen ayakta uyuyorsun dedi, hayattan bezmiş bunu ona söylediğine pişman edip numarasini sildim.Mulakattaki kişi hayat seni yormuş demesi ve ise alınıp bu şekilde konuştuğu için ise başlamam oysa basım ağrıyor ve bunu belli etmek istemiyordum sizinde cevrenizdede varmı bu tip insanlar ?

Bazı insanlar gerçekten iyi niyetle sorabiliyor.
Kasten bilerek yaptığını düşündüğün kişilere ya cevabını verip geçeceksin yada duymamazlığa geleceksin.
Mesela "ayy noldu sana ne bu halin, çok kötü görünüyorsun vs" dedi birisi bilerek sırf seni kötü hissettirmek için.
"Yoo sana öyle gelmiş, harikayım. Fikrini sormamıştım ama neyse" diye boz geç.
Bu kadar takılmamaya çalış bu arada, çok mu önemli insanların ne dediği yahu.

Merhaba
Bazen çevremde yorgun enerjisi düşük kişilerin yorgunsun bitkinsin hayattan sogumussun hastamsn gibi yorumlar yapmalari, nedir acaba basım agrisa belli etmem ama bu şekilde yorumlamalari aşırı canımı sıkıyor benzer şeyler yaşayan varmı pskologuma söylediğinde buna takılmamak gerektiğini söyledi.Bugun makyaj yapmadım işyerindeki abi rengin solgun hastasin geçmiş olsun dedi yooo dedim ,mağazadaki bir diğer arkadaş belim agridigini belli etmezken hastamisn yorgun gözüküyorsunnoysan hiç yorgun değilim ,oruclu değilsen olsan bayilican dedi ve güldü kala kaldım oysa kendisi o şekildeydi .gecen işyerinde bı arkadaş kendisi ayakta uyuyor benim uykum olmamasına rağmen ayakta uyuyorsun dedi, hayattan bezmiş bunu ona söylediğine pişman edip numarasini sildim.Mulakattaki kişi hayat seni yormuş demesi ve ise alınıp bu şekilde konuştuğu için ise başlamam oysa basım ağrıyor ve bunu belli etmek istemiyordum sizinde cevrenizdede varmı bu tip insanlar ?
çoğu kişi de kötü bir niyet yoktur ancak şöyle düşünün ağzı olan çok konuşur:) siz kendiniz iyi hissediyorsanız insanlar size böyle diyince hasta olmuyorsunuz. pek çok kişinin amacı da zaten size kendinizi kötü hissettirmek. verebileceğim en büyük tavsiye evet insanları takmayın ve çevrenizdeki insanları değiştirmeye başlamak. canınızı sıkmayın lütfen

İnsanlar bomboş konuşmayı ve her halta gerekli gereksiz yorum yapmayı çok seviyor hep ondan, böylelerini direkt bozacaksın.

Back
X