- 12 Ocak 2024
- 1
- 1
- 29
-
- Konu Sahibi seyma akbulut
Selam arkadaşlar 1 aydan fazla oldu bas ağrısı yaşıyorum geceleri uyuyamıyorum baş ağrısından kafam yastığa değince sanki yaraymış gibi hissediyorum kaç defa doktora gittim ve bana gerilim tipi bas ağrısı olduğunu söyledi mr veya başka bisey çekilmedi ama malum yurtdışında bunu yapmaları çok zor ben hayatım boyunca böyle bi ağrı görmedim artık kafayı yemek üzereyim iki tane çocuğum var bazen onlara bile bakamıyorum çok kötü oluyorum kafamda sanki yanma batma uyuşma oluyor benim gibi aynı dertten muzdarip olan varsa lütfen akıl verebilir mi çünkü gerçekten artık bu baş ağrısı benim hayatımı mahvetti dayanılacak gibi değil boynumda da ağrı oluyor yani bu baş ağrısını size tarif edemiyorum çünkü tarif edilmesi çok zor çok acılı bi ağrı benim gibi bu ağrıyı yaşamış kimse var mı olan varsa yazıp yardımcı olabilir mi lütfen ?
Ah kıyamam kendim yazdım sandım Bi an ya. Aynı durumdan muzdarivim benim doğumdan sonra oldu. Ve şuan ağrıdan yatamıyorum. Ağrıdan ziyade sıkışma hissi beni mahf ediyor. Bazen öyle bir vuruyor ki öleceğim sanıyorum. Konuşamıyorum yutkunamıyorum. Tarif bile edemiyorum beraberinde sersem gibi oluyorum. Kaşlarımı yukarı kaldırırken bile kötü oluyorum, tıkanıyor sanki kafam. Başımı yastığa koyunca sanki içinde Bişe varda patlayacak gibi ödüm kopuyor ya. Herşey temiz çıktı benim psikolojik dediler ama her gün Bi insanın başı nasıl ağrır diyorm kafayı yiyorum ya kötüye yoruyorumSelam arkadaşlar 1 aydan fazla oldu bas ağrısı yaşıyorum geceleri uyuyamıyorum baş ağrısından kafam yastığa değince sanki yaraymış gibi hissediyorum kaç defa doktora gittim ve bana gerilim tipi bas ağrısı olduğunu söyledi mr veya başka bisey çekilmedi ama malum yurtdışında bunu yapmaları çok zor ben hayatım boyunca böyle bi ağrı görmedim artık kafayı yemek üzereyim iki tane çocuğum var bazen onlara bile bakamıyorum çok kötü oluyorum kafamda sanki yanma batma uyuşma oluyor benim gibi aynı dertten muzdarip olan varsa lütfen akıl verebilir mi çünkü gerçekten artık bu baş ağrısı benim hayatımı mahvetti dayanılacak gibi değil boynumda da ağrı oluyor yani bu baş ağrısını size tarif edemiyorum çünkü tarif edilmesi çok zor çok acılı bi ağrı benim gibi bu ağrıyı yaşamış kimse var mı olan varsa yazıp yardımcı olabilir mi lütfen ?
Aynısı bende de var ya bazen günlerce ağrıyor sonra geçiyor yine ağrıyor neden anlayamıyorum bendeAh kıyamam kendim yazdım sandım Bi an ya. Aynı durumdan muzdarivim benim doğumdan sonra oldu. Ve şuan ağrıdan yatamıyorum. Ağrıdan ziyade sıkışma hissi beni mahf ediyor. Bazen öyle bir vuruyor ki öleceğim sanıyorum. Konuşamıyorum yutkunamıyorum. Tarif bile edemiyorum beraberinde sersem gibi oluyorum. Kaşlarımı yukarı kaldırırken bile kötü oluyorum, tıkanıyor sanki kafam. Başımı yastığa koyunca sanki içinde Bişe varda patlayacak gibi ödüm kopuyor ya. Herşey temiz çıktı benim psikolojik dediler ama her gün Bi insanın başı nasıl ağrır diyorm kafayı yiyorum ya kötüye yoruyorum
İlaç tedavisine başladım benAynısı bende de var ya bazen günlerce ağrıyor sonra geçiyor yine ağrıyor neden anlayamıyorum bende
Nasıl ilaçİlaç tedavisine başladım ben
Üç senedir her Allah'ın günü bu illeti yaşadım Yok yirmilik distir dediler o çıkar en ağır ağrı kesici bile kesmez o ağrıyı öldürmez çok ağır ağrı değildir ama süründürür yaşam kaliteni alır kafan gözün her yerin uyuşur.tek çaresi ya stressiz hayat ya da antidepresan iki aydır antidepresan kullanıyorum geçti çok şükür hiç çekmeyin psikiyatri ya da nöroloji doktoruna gidinSelam arkadaşlar 1 aydan fazla oldu bas ağrısı yaşıyorum geceleri uyuyamıyorum baş ağrısından kafam yastığa değince sanki yaraymış gibi hissediyorum kaç defa doktora gittim ve bana gerilim tipi bas ağrısı olduğunu söyledi mr veya başka bisey çekilmedi ama malum yurtdışında bunu yapmaları çok zor ben hayatım boyunca böyle bi ağrı görmedim artık kafayı yemek üzereyim iki tane çocuğum var bazen onlara bile bakamıyorum çok kötü oluyorum kafamda sanki yanma batma uyuşma oluyor benim gibi aynı dertten muzdarip olan varsa lütfen akıl verebilir mi çünkü gerçekten artık bu baş ağrısı benim hayatımı mahvetti dayanılacak gibi değil boynumda da ağrı oluyor yani bu baş ağrısını size tarif edemiyorum çünkü tarif edilmesi çok zor çok acılı bi ağrı benim gibi bu ağrıyı yaşamış kimse var mı olan varsa yazıp yardımcı olabilir mi lütfen ?
Merhab, ilaç kullandıktan sonra ne kadar sürede geçti acaba ? Onun öncesinde ağrı kesici ile geçiyor muyduÜç senedir her Allah'ın günü bu illeti yaşadım Yok yirmilik distir dediler o çıkar en ağır ağrı kesici bile kesmez o ağrıyı öldürmez çok ağır ağrı değildir ama süründürür yaşam kaliteni alır kafan gözün her yerin uyuşur.tek çaresi ya stressiz hayat ya da antidepresan iki aydır antidepresan kullanıyorum geçti çok şükür hiç çekmeyin psikiyatri ya da nöroloji doktoruna gidin
Merhab, ilaç kullandıktan sonra ne kadar sürede geçti acaba ? Onun öncesinde ağrı kesici ile geçiyor muydu
Öncesinde nsaii ağrı kesiciler bile geçirmiyordu.ilk kullandığım antidepresan ise yaramadı ancak değiştirip fibromiyalji ve ağrılar için yazılan duloksetin içerikli antidepresan kullanıyorum şuan hiçbir ağrım YokMerhaba durumunuz nasıl şuan bende aynı sorun var
Ben de kafamın üstünde donmuş sıkışmış his ediyorum önce karıncalama oldu çok kötü yandı şimdi donuk gibi odağım yokmuş gibi çok sinir oluyorum sanki aklım hep o sıkışmış yerde gibiÜç senedir her Allah'ın günü bu illeti yaşadım Yok yirmilik distir dediler o çıkar en ağır ağrı kesici bile kesmez o ağrıyı öldürmez çok ağır ağrı değildir ama süründürür yaşam kaliteni alır kafan gözün her yerin uyuşur.tek çaresi ya stressiz hayat ya da antidepresan iki aydır antidepresan kullanıyorum geçti çok şükür hiç çekmeyin psikiyatri ya da nöroloji doktoruna gidin
Aynen öyle oluyor ilk ağrı yanma saçlı deri hassasiyeti şampuan felan dokunuyor sanıyorsun ama o tepede alında göz çene ekleminde sürekli geçmeyen donuklukBen de kafamın üstünde donmuş sıkışmış his ediyorum önce karıncalama oldu çok kötü yandı şimdi donuk gibi odağım yokmuş gibi çok sinir oluyorum sanki aklım hep o sıkışmış yerde gibi
Nasıl oldunuz açabaAh kıyamam kendim yazdım sandım Bi an ya. Aynı durumdan muzdarivim benim doğumdan sonra oldu. Ve şuan ağrıdan yatamıyorum. Ağrıdan ziyade sıkışma hissi beni mahf ediyor. Bazen öyle bir vuruyor ki öleceğim sanıyorum. Konuşamıyorum yutkunamıyorum. Tarif bile edemiyorum beraberinde sersem gibi oluyorum. Kaşlarımı yukarı kaldırırken bile kötü oluyorum, tıkanıyor sanki kafam. Başımı yastığa koyunca sanki içinde Bişe varda patlayacak gibi ödüm kopuyor ya. Herşey temiz çıktı benim psikolojik dediler ama her gün Bi insanın başı nasıl ağrır diyorm kafayı yiyorum ya kötüye yoruyorum