- 12 Mart 2011
- 2.836
- 1.182
2015 konusu nasıl buluyonuz allasen bunları ya
Abla sen o zaman d yapmışın yorum yaSenin suratına çaksam ne güzel olurdu,kafa göz dalacaksın buna..
Abla sen o zaman d yapmışın yorum yaben atamayla bulamıyorum eski konu da herkes iyi buluyor haggat
Evet aynenGörünce hatırladım bende yazdığımı,şöyle çaksam ne güzel olurdu demio konuşarı nasıl buluyorlzr madalya takmak lazım cidden bilen varsa banada desin bunu:))
Hakiki bir erkek hakları savunucusu.Bu kadın bu hale nasıl geldi acaba?
Cidden merak ediyorum sevabına diyorum
Watsapp gurubunda erkek arkadaşların beğeniyle yazılarını paylaştıkları bir kadın .İnternette arama yaparken kadınlar grubu çıkınca yazmak istedim.İlk eşinden aldatılma sonucu ayrılmış üstelik.Fikirlerine çok gocuk oluyorum insan nasıl bu kadar yanlı davranabilir diye
Watsapp gurubunda erkek arkadaşların beğeniyle yazılarını paylaştıkları bir kadın .İnternette arama yaparken kadınlar grubu çıkınca yazmak istedim.İlk eşinden aldatılma sonucu ayrılmış üstelik.Fikirlerine çok gocuk oluyorum insan nasıl bu kadar yanlı davranabilir diye
Bunu diyen kadın birde pesAma yeni yazıları da eskisine rahmet okutur o derece yani.Sanki erkeklerden hiç sapık yok.Birde onlara ‘yusuflar’demiyor mu! Yani illa ki iftiraya uğrayanlar olabilir erkeklerden de ama bu tüm kadınları iftiracı görüyor nerdeyse.
HanimKelesimiGetir hanım abla işte açıklama.
Mantıklı hep meraktan demek ki ben hiç görmedim bu gereksiz i iyiki görmemişim
Aynen bayaa bi aramak lazım yada arama motoruna konuyu yazıp bulmak lazım bayaa uğraş yaniSayfalara rast gelede girilse yani çok eski konulara gene bulunur yanide çok aramak lazım konuları diye şey ediyom.
Aynen bayaa bi aramak lazım yada arama motoruna konuyu yazıp bulmak lazım bayaa uğraş yani