Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
geri sayım başladı buyrun bayanlar beraber sayalım
- Konu Sahibi ebru1987
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Şubat 2008
- 4.520
- 37
- 158
- 22 Şubat 2008
- 4.520
- 37
- 158
Benimde 7 şubat enson benimki galiba hep dua ediyorum olmayan tüm kardeşlerime rabbim evlat sevgisi tattırsın buarada geçmiş olsun hepinizin sonuçlarını bekliyorum
çok teşekkür ederim canım rabbim senin kucağınada tombul bir bebk versin inşallah
canım bende hiç bir belirti yok bir iki gün önce gazım vardı aman dedim belitilerden biri oldu diye sevinmiştim ama o da geçti
gazın belirti olduğunu bilmiyordum bende gaz uzun süredir varr kasık ağrılarımıda ona bağlıyorum zaten göğüslerim şişmeden belirti var saymıcam sanırım ben onalrdada bi gelişme yok :sm_confused:
kızlar benimde 2 şubat bende varım yani, ocakta 14 gün gecikmeli olarak adet oldum. bu ay ne olacak bilmiyorum fazla ümitlenmek istemiyorum yine çünkü stres anında adet geciktiriyor. bunları 2 yıldır hemen hemen hep yaşıyorum ama belirtilerim yine var;baş dönmesi, sabah mide bulantısı, sık idrar, akıntım yok göğüslerim dolgunlaştı ama acıma yok ve karnım çok şiş beş aylık hamile gibiyim delikafadulden gaz ve kabızlık da belirtiden sayılırsa onlarda var. anlayacağınız bende yok yok , tabi bir tek hamilelik eksik :roflol:
ben 16 aylık evliyim ama bebek hasretiyle yananlardanım rabbim herkese nasip etsin bende aşırı gaz oluyor ama nebilim gece ateş basmalarım var sanırım üşüttüm ben daha 11 gün var hastalanmama geçen ayda ümitlendim olmadı rabbim büyüktür sadece bana değil hepimize tüm evlat hasreti çekenlere nasip etsin bol bol dua edin doktorlar sadece vesile o canına rahime düşüren rabbim