- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
-
- Konu Sahibi teletubbies
İnşallah tez vakitte 2. Hedefime ulaşır 63.9 görürüm sonra da daha aşağısıEn son 23 nisan 2023 te 63.3 görmüşüm
İnşallah hedefinize ulaşırsınız ben de her gün leslie üç mil yapmaya çalışıyorum siz gün içinde nasıl besleniyorsunuzİnşallah tez vakitte 2. Hedefime ulaşır 63.9 görürüm sonra da daha aşağısı
Ben çok dikkat edemiyorum eğer öğlene yakın evdeysem yumurtalı kahvaltı yapıyorum tb ekmeği tüketmeye çalışıyorumİnşallah hedefinize ulaşırsınız ben de her gün leslie üç mil yapmaya çalışıyorum siz gün içinde nasıl besleniyorsunuz
İnşallah hepimiz ulaşırızİnşallah hedefinize ulaşırsınız ben de her gün leslie üç mil yapmaya çalışıyorum siz gün içinde nasıl besleniyorsunuz
Ben de yaklaşık üç haftadır yapıyorum arada yapmadığım günler oldu ama genel olarak yaptım çok hareketsiz bi yaşamım var bunun dışında harekektim yokBen çok dikkat edemiyorum eğer öğlene yakın evdeysem yumurtalı kahvaltı yapıyorum tb ekmeği tüketmeye çalışıyorum
Biraz tatlı makarna pilavdan uzak durmaya çalışıyorum daha doğrusu 4 kaşıktan fazla yemememeye çalışıyorum
Bir de akşam erken kesebilsem yemeği çok güzel olacak
Siz kaç gündür yapıyorsunuz
Düzenli yapınca sıkılaşıyor ama insanBen de yaklaşık üç haftadır yapıyorum arada yapmadığım günler oldu ama genel olarak yaptım çok hareketsiz bi yaşamım var bunun dışında harekektim yok
Merhaba ben kahvaltı yapmıyorum geneldeMerhabalar bende hayatımda ilk defa 69 kiloyu gördüm bugün ayna da kendime bakınca çok üzüldümçalıştığım için sabah kahvaltı biraz sıkıntı neler yiyorsunuz sabahları
Teşekkür ederimay harika ilerleme kaydediyosunnn böyle devam :)
Oo çok sevindim canım hayırlı olsunGünaydın başarılar diliyorum. Ben de lesli 3 mil 15 dk başladım , ilerleyen zamanda arttıracağım inşallah
Bu tarihleri de güncelleneceğim bi cuma tartılacağım da öylehedefler için düşündüğüm tarihler:
1. hedef: 65,9 - 15 eylül
2. hedef: 63,9 -25 eylül
3. (Büyük) hedef: 61,9 - 15 ekim
4. hedef: 60,9 - 30 ekim
5. (Büyük) hedef: 59,9 - 15 kasım
6. hedef: 58,9 - 30 kasım
7. (Büyük) hedef: 58 - 15 aralık
8. hedef: 57 - 15 ocak
9. (ÇOK BÜYÜK) hedef: 56 - 15 şubat
10. hedef: 55 - 15 mart
11. (ÇOK BÜYÜK) hedef: 54 - 15 nisan
12. hedef: 53 - 15 mayıs