Geri gelir mi? :(

nurselma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
77
12
Merhaba kızlar sizden yardım istiyorum iki aydır biriyle konuşuyorum ama çok iyiydik ve gerçekten ciddi olarak ta düşünüyordum ben bu çocukla evlenirim ya olur diyordum dün akşam bir anda soğuk davrandı whatsappta son görülmeyi kapattı neden dedim canım istedi dedi ne oluyoruz dedim yalnız kalmaya ihtiyacım var, kafamı toplamam lazım dedi niye dedim olmuyor senide üzüyorum lütfen falan dedi izin ver yanında oluyum dedim çıkmaza sokuyorsun dedi bende çıkmaza sokmuyorum yanında olmaya çalışıyorum dedim cevap vermedi bende bir şey demedim acaba ciddiyet olarak bunaldı mı derseniz o benden daha çok söyler ben o kadar üzerinde durmam şuan çalışmıyor onu kafaya takıyor o konuda bile acele etme elbet olur diye sürekli destek oluyorum ama ben şuan onu kaybetmekten çok korkuyorum gerçekten bitti bir daha dönmeyecek mi yoksa sadece biraz kafasını toplayıp geri mi dönecek?

biter canım o iş sen kendini hazırla

Usteleme bence kendini yipratma ona da zaman ver bi kac gun bekle zorda olsa kendini tut herkesin bazen biraz zamana ve dusunmeye ihtiyaci vardir baktin bisey gelmiyo yol ver gitsin kismetse zaten olur

seni kendimden çok düşünüyorum geyiklerine inanmam ben. yazıştıklarına bi kişi daha eklenmiş. sana "ben uyuycam" ya da "işim var" diyip o kişiyle yazışırsa görünücek zaten. görünmesin diye kapamış. yani iş bulup bulmamasıyla moralinin bozuk olup olmamasıylar hiç bi şekilde bi bağlantısı yok. moralim bozuk diye son görülme ayarıyla niye oynayayım ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…