Yok zaten böyle olursa kabul etmemDükkan 7 gün açıktır, sahipleri oradadır ama muhasebe kısmı belirli saatte çalışıyordur.
En azından pazar iznin vardır.
12 saat 7 gün kim dayanır yoksa.
Eğer şartlar öyleyse sende kabul etme zaten.
O işte bir yanlışlık vardır büyük ihtimalle o kadar çalışma saati normal değil en iyisi siz gittiğiniz zaman bir sorun öğrenip ona göre başlarsınız.Merhaba kızlar.. Bir kaç aydır iş arıyordum bugün bir yer döndü fatura kesimi falan yapıcam peyzaj ve çiçeklik yarın görüşmeye gidicem oğlum var kreşe gidiyor tam güne çeviricem ve kaynanamın oturduğu sokakala aynı yerde kreş oda ilgilenecek neyse çalışma saatlerini telefonda sormadım ama googleden baktığım haftanın tüm günü 8-20 yazıyor 12 saat yani biraz korkuttu bu beni yani aşırı tempolu sizce bende bu kadar çalışır mıyım bilginiz var mı bu konuda
Evet eğer ki böyle ise olmaz hadi sabah 10 akşam 8 olsa olur ama çok erken açılıp ve çok geç kapatılıyorO işte bir yanlışlık vardır büyük ihtimalle o kadar çalışma saati normal değil en iyisi siz gittiğiniz zaman bir sorun öğrenip ona göre başlarsınız.
Dükkan gibi değilde KOÇTAŞ tarzıSanırım bahsettiğiniz yer dükkan bazı dükkanlar haftanın 7 günü acık olur çalışanlar elamanlarda pazar günleri calışmazlar ama bazı yerlerde haftaiçi izin kullandıran yerlerde oluyor.
Aynen inşallah öyledirDükkan açıktır ama sizin mesainiz farklıdır bence, detaylıca öğrenince bakarsınız, 12 saat çok fazla
Cv biz onaylandı dediler yarın 10 gibi görüşmeye gidicem herhalde o kadar saat olmazçalışma saatlerini konuşmayıp ne konuştunuz telefonda acaba? ilk konuşulması gereken şeylerden. 12 saat değildir o.
Hayırlısı olsun evet ama çıkış mesela 18,30 bazen daha geç çıkabilirsin dedi bende buna istinaden ozman 9 gibi geleyim dedim şimdilik sorun olmaz tamam dediler 10 gün içinde dönüş yapacaklar bilmiyorum artık8:30-18:30 gayet normal özel sektöre göre. Bence cumartesi saatlerini biraz daha azaltabilecekler mi onu sorun. Ama direkt bu şekilde sormayın, cumartesi diğer günlerle tamamen aynı mı oluyor diye bir kere daha sorabilirsiniz. 10:30-16:30 olsa mesela keşke... genelde öyle olur aslında. Olmuyorsa da tamam problem değil benim için dersiniz. Çekiniyorsanız sormayın boşverin, düzgün çalışırsanız zamanla bu konularda esneme hakkınız olur belki.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?