- 10 Haziran 2020
- 1.341
- 547
- 53
Merhaba kızlar.. Bir kaç aydır iş arıyordum bugün bir yer döndü fatura kesimi falan yapıcam peyzaj ve çiçeklik yarın görüşmeye gidicem oğlum var kreşe gidiyor tam güne çeviricem ve kaynanamın oturduğu sokakala aynı yerde kreş oda ilgilenecek neyse çalışma saatlerini telefonda sormadım ama googleden baktığım haftanın tüm günü 8-20 yazıyor 12 saat yani biraz korkuttu bu beni yani aşırı tempolu sizce bende bu kadar çalışır mıyım bilginiz var mı bu konuda
Güncelleme
Kızlar bugün görüşmeye gittim sabah 8,30 akşam 18,30 dahada esneyebilir dediler.
Cumartesi çalışma var normal çalışma bende en azından sabah 9 da geleyim dedim oğlum okulla gittiği için tamm bu aylarda olur dediler işte bana şartları söylemeden iş hakkında bilgi vermeye çalışırlar önce bende şartları konuşmak istedim 10 gün sonra ofis açılacakmış dönüş bekliyorum işte olumlu gibi ama sabah 9 da gelmemi problem ederler belki ama demek zorundaydım sizce ne yapmalıyım
Yol parası ve yemek oraya ait.
Güncelleme
Kızlar bugün görüşmeye gittim sabah 8,30 akşam 18,30 dahada esneyebilir dediler.
Cumartesi çalışma var normal çalışma bende en azından sabah 9 da geleyim dedim oğlum okulla gittiği için tamm bu aylarda olur dediler işte bana şartları söylemeden iş hakkında bilgi vermeye çalışırlar önce bende şartları konuşmak istedim 10 gün sonra ofis açılacakmış dönüş bekliyorum işte olumlu gibi ama sabah 9 da gelmemi problem ederler belki ama demek zorundaydım sizce ne yapmalıyım
Yol parası ve yemek oraya ait.
Son düzenleme: