Geri çekilme yöntemi ve regl gecikmesi ile ilgili..

avestaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2023
36
12
34
Selamlar. Yaklaşık 13 gün önce erkek arkadaşımla geri çekilme yöntemiyle bir şeyler yaşadık, içime boşalmadı haliyle. 6 gündür de reglim gecikiyordu stres yapa yapa bir hâl oldum ara ara böyle gecikmeler yaşıyorum hipotiroid hastasıyım muhtemelen buna bağlıdır. Geri çekilme yönteminin risklerini de bildiğimden 6 günlük regl gecikmesi üzerine bu sabah prodictor early gebelik testini aldım ve sonuç negatif çıktı. Bu testin yanılma payı var mıdır sizce? İlişki üzerinden 13 gün geçti. 6 gündür de gecikiyorum..

Merhaba, her testin yanılma payı vardır ama çok düşük bir ihtimal. 6 gün gecikmede çıkardı eğer olsaydı büyük ihtimalle. Daha önce test yaptınız mı bilmiyorum ama test en doğru sonucu gece boyu idrara çıkmadiğiniz ve sabah ilk idrarinizla yaptığınız zaman verir. Yani en az 3 4 saat pek fazla su içmeden idrarınizi tutmanız ve sonrasinda testi yapmanız daha doğru sonuç verir. İdrarın yoğun olması gerekiyor.

Sabah ilk idrarla değil ama aç karına yaptım testi. Açıkçası çok bir ihtimal de vermiyorum geri çekilme yöntemi ile gebeliğe ama kafamda çok fazla kurdum.. Her an regl olacak gibi de hissediyorum sanki biri yumurtalıklarımı sıkıyor gibi anlamadım yani. Havalardan mıdır nedir bu gecikme:/

Geri çekilme yöntemi korunma yöntemi değildir. Zevk suyu içinde gelen spermler sizi hamile bırakabilir

KAMU SPOTU

Geri çekilme bir korunma yöntemi değil nasıl ihtimal vermiyorsunuz anlamadım.

Aç karnına olması gerekmiyor dediğim gibi idrarın yoğun olması lazım. Ucuz kaset testler bile net çıkıyor idrar yoğun olunca. Rengi turuncuya yakın koyu olsun idrarın, bu yoğun olduğu anlamına gelir. Ben hep 15 liralık testleri aldım sabah ilk idrarda çok net çıkardı sonuçları. Ben de evli olup çocuğu olamayanlardanim da o yüzden bu konuda tecrübeliyim maalesef ((birçok düşük yaptım, Allah isteyenlere versin.)) Bu arada regl olacakmış gibi olması aynı zamanda gebelik belirtisi olabilir, ben de hamileyken hep öyle oluyordu regl olurum sanmıştım.

Geri çekilme bir korunma yöntemi değil nasıl ihtimal vermiyorsunuz anlamadım.
Jinekolojik muayenede doktor yumurta tembelliğim olduğundan ve polikistik overdan bahsetti o sebeple pek ihtimal veremiyorum. Aynı zamanda haşimato hastasıyım bütün bunlar bir araya gelip içime boşalma da olmayınca gebelik oluşmaz diye düşünüyorum.

Polikistik over ile hamile kalan arkadaşlarım var. Haşimato hakkında pek bilgim yok. Ama siz hamilelik istemiyorsanız gene de dikkatli olun derim ben.

Bence bu konuya böyle bakmamak lazım. Hiç belli olmuyor bu durumlar. Hasimato hastalığı nedir gebeliğe engel midir bilmiyorum ama polikistik over ve yumurta tembelliği engel değil diye biliyorum.

Hashimato sizin gebelik ihtimalinizi azaltmaz, geri çekilme de işi şansa bırakmak oluyor. Bence bu kadar rahat olmayın. Bundan sonra korunun ki sonrasında bir bebeğin canına kıymak yada evlilik dışı çocuk dünyaya getirmek zorunda kalmayın

Arkadaşlar geri çekilme ile korunma olmaz. Bi sıçrar iki sıçrar sonra görürsün. Bebek istemiyosan adam akıllı korun. Şakamısınız siz ya. Ondan sonra böyle sorumsuz yetişkinlerin günahını bebekler çekiyor.

Çok haklısınız ben her defasında korunmak istiyorum ama erkek arkadaşım korunmamakta ısrarcı. Çalkantılı bir ilişkimiz var bence hamile kalayım ona muhtaç olup evlenelim düşüncesinde çünkü ben evlenmeyi düşünmüyorum kendisiyle. Ama bir daha asla böyle bir şey yapmam çünkü stres yaptırıyor insana regl olacağın varsa da olamıyorsun. Allah korusun en başıma gelmesinden çekindiğim şey kürtaj. Anne olmayı çok istiyorum ama doğru insanla doğru zamanda..

Haklısınız geri çekilme yöntemi ile hamile kalan çok var..

Ay çok büyük risk geri çekilme. Ben de o şekilde korunuyordum ama bizim bakış açımız olursa olur süpriz olsun şeklindeydi. Bebek istemediğim dönem en rahatı prezervatif doğumdan sonra da bir tek prezervatif kullanıcaz.
Bu arada gebe kalmakta aslında kolay değil. Geri çekilme olsa bile yumurtlama zamanınız değilse zaten gebelik olmaz.
Negatif çıkmış zaten stres yapmayın boşuna hamile değilsiniz

Emin olun Allah isteyince yumurtlama günü filan hiç farketmiyor tecrübeyle sabit bende geri çekilmeyle korunduğumu zannettim ve şuan kimyasal gebelik geçiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…