- 27 Aralık 2020
- 49
- 2
- 6
- 35
- Konu Sahibi Serapp1357
Merhaba arkadaşlar eşimle yaklaşık 3ay önce kavga ettik basit bir konuydu ama inada bindi o da konuşmadı bende konuşmadım yaklaşık 10gun hiç konuşmadık evde iki yabancı gibiydik ben dışarı çıkarken hiç haber vermiyordum açıkçası baya bı tahrik ediyordum oda tabi en son ona hiç haber vermeden çocuğu kreşe yazdırdığı mi iş arkadaşından duyunca eve gelip beni sen hiç takmiyorsun eğer takmiycaksan benim bir hukmum yoksa ben giderim evden dedi bende sen de aynısını yapıyorsun ama gideceksen kapı orada dedim o da gitti gitmez sanıyordum fakat gitti ertesi gün eve dön dedim döndü iki gün sonra tekrar git dedim gitti sonra 5gun kalmadı evde yani her gün geliyor çocukla vakit geçirip üstünü başını değişip duş alıp gidiyordu meraktan kivrandm nereye gidiyor diye neyse dayanamadım geri çağırdım bir hafta olmadan tekrar kavga ettik bu sefer de kendi gitti 12gun tuttum kendimi yine eve gelip çocukla vakit geçirip üstünü başını değişip duş alıp gidiyordu ama her gelişinde bana bulasip açık olan kıyafetlerimi kesiyordu (insta da durumda faln görüyordu)sonra yine dayanamadım çağırdım eve baya bir dil döktüm yine geldi simdi hareketlerine dikkat ediyorum güç savaşı yapmıyorum küçük bı atissak alttan alıyorum oda iyi davranıyor sevgi sözcükleri havada uçuşuyor ama benim içim öyle değil hazmedemiyorum bizi terk edişini keşke geri çağırma saydım kendi pişman olup donseydi diyorum şimdi tüm güç sanki elinde gibi her an yine gidecek gibi hissediyorum bu arada ayrı kaldgnda iş yerinde kalmis