Gereksiz yere kuruntu mu yapıyorum?

WhatsApp silip yeniden yüklediğinizde eski Mesajlar geliyor diye biliyorum

Onun telefonundan yapabileceğim şeyler vardır belki dediğiniz gibi ama haberi olmasını istemiyorum, o bilmeden okuyup büyütülecek bir şey yoksa konuyu kapatırım diye düşünüyorum. Önemsiz bir şeyse ve bu yüzden olaylar daha da büyürse çok üzülücem.

Anladım ama böyle bir yöntem bilmiyorum
Allah yardımcınız olsun

Sizin sürekli yaşadığınız ve karşılıklı olağan bir durum olarak gördüğünüz bir şeyse tabi bu durumda sinirlenebilirsiniz. İnsanların böyle durumlarda üslubu, konuya bakış açısı farklı olabilir. Ben de her konuştuğu muhatap olduğu kadın hakkında şüpheli düşüncelere girmiyorum tabi, genel olarak uygun görmediğim bir durum bu evde iş yerinden bir kadınla mesajlaşması filan.

Mesajlar normalse veya düşündüğünüzden daha samimi ise aldatmaktan bahsetmiyorum sizin istediğiniz mesafe yoksa ne olacak
Mesajlarını okudum bundan sonra böyle davran mı diyeceksiniz adama üslup dersi mi vereceksiniz
Özel şirketlerde yada memurların bir kısmında bile mesai kalmadı siz mesaili kadınsız bir işyeri istiyorsanız eşiniz kendi işini yapmaya devam etseymiş
Eşinizle ilişkinizi bilmiyorum ama düşündüğünüzü yapıp sonra eşiniz ile ilişkiyi de yıpratmayın yada sonrasını göze alarak yapın ne yapacaksınız

Siz kurumsal bir firmada mı çalışıyorsunuz?

Fikirleriniz için hepinize teşekkür ederim, eşim üzerindeki stresi atınca aramız daha iyi oldu şu an. Ben de fazla bu konuyu uzatmayayım diyorum. Yine de temkinli olucam böyle bir şey tekrarlarsa o zaman ciddi ciddi bu konunun üzerinde dururum.

O zaman bilginiz olmaması normal, kurumsal büyük şirketlerde iş sadece iş zamanında kalmayabilir, bunun profesyonellikle hiçbir ilgisi alakası yok.

Anlıyorum dediğiniz doğru olabilir, dediğim gibi daha önce de iş ortamı farklı olduğu için alışkın değiliz ikimiz de bu gibi durumlara o yüzden yadırgıyorum sanırım. Neyse yine de umarım tekrarlamaz. Veya tekrarlarsa dahi ne olup bittiğinden haberim olursa silmezse bir daha mesajları o zaman ben de durduk yere sorun çıkarmam tabi.

Bence canını hiç boşuna sıkma. Ortada şüpheli mupheli bir durum olsa senin gördüğünü bile bile adam konuşur mu yahu? Gizler yani. Telefonu saklar bakmana izin vermez ki hic. Erkekler çok düz ya alengirli işler ceviremezler, yani bir halt yese zaten abuk subuk davranırdı diye düşünüyorum kafanı bulandırma daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…