- 13 Mart 2015
- 193
- 124
- 103
- Konu Sahibi Lifeisbetter
-
Olaya farklı açıdan bakıyorum söyle ki. Sizin acinizdan baktığım zaman haklısınız Evet ama eşiniz açısından bakınca da ben de beni sinirlendiren gördükçe daha çok moralimin bozulmasına neden olan Sohbetleri silerim belki o da öyle düşünüyor. Ama eger bişey var hissediyorum diyorsanız sezdirmeden takip de kalın bence.
Şöyle bişey de var ise alım sürecinde telefonlasmadan rahatsız oldugunuz için yanlış bişey düşünmeyin diye de silmiş olabilir hemen en kötüyü düşünmeyin bence. Ama sessizce izleyin takip edinEvet doğru o da böyle düşünüp silmiş olabilir ki umarım öyledir, bunun dışındaki ihtimalleri hiç düşünmek istemiyorum
Eşime güvenmediğimi söylemedim ama bu tarz şeyler insanın aklında soru işareti bırakıyor küçük sinek mide bulandırır diye bir laf var bende de tam o durum oluştu. İçimin rahat etmesi adına yedeği aldım başka seçenek olsaydı onu da yapardım, bu arada aklınıza gelen başka bi yöntem varsa benimle paylaşın lütfen silinen mesajı geri almamın veya okumamın başka yolu var mı?Ne kadar abartmışsınız WhatsApp yedeğini alıp okumak ne demek
Eşim bana yapsa sanırım çıldırırım güvenin yoksa evlenmeyeceksin
siz çalışıyor musunuz? yani profesyonel iş hayatında bunlar olabilir bu kadar abartacak bir şey yok ki.
Güvenmiyorsanız evlenmeyin ya.
Sildiğine göre kesin ayıplı konuştular falan diye mi düşünüyorsunuz belki de çok gereksiz bir konuşma olduğu için sildi.
İK müdürüyle konuşmak anormal değil.
Bence eşinizi tersleyecek ve siz okuduğunuzda mahçup olacağı mesajlar vardır o yüzden silmiştir. Başka bişey gelmedi aklıma.
İş gereği mesai saatleri dışında konuştuğum yazıştığım insanlar var işyerimdenEşime güvenmediğimi söylemedim ama bu tarz şeyler insanın aklında soru işareti bırakıyor küçük sinek mide bulandırır diye bir laf var bende de tam o durum oluştu. İçimin rahat etmesi adına yedeği aldım başka seçenek olsaydı onu da yapardım, bu arada aklınıza gelen başka bi yöntem varsa benimle paylaşın lütfen silinen mesajı geri almamın veya okumamın başka yolu var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?