- 13 Mart 2015
- 193
- 124
- 103
- Konu Sahibi Lifeisbetter
Kızlar merhaba, eşimle üç yıldır mutlu huzurlu giden bir evliliğimiz var Allaha şükür. Ben ikinci bebeğimize hamileyim. Eşim yeni bir işe başladı daha önce ticaretle uğraşıyordu, şimdi bir şirkette çalışıyor. Eşime güvenmek konusunda hiç bir sıkıntım yok şimdiye kadar da bununla ilgili beni hiç yanıltmadı, şüphelendiğim hiç bir durum olmadı. Ama dün ilk defa bu tarz bi konuda canım yandı. İşle alakalı bir sorun çıkmış ve eşim bunu insan kaynaklarıyla görüşeceğini gerekirse hakkını aramak adına kendini savunacağım söylemişti bana ben de sen bilirsin dedim pek yorum yapmadım. Aslında insan kaynakları dediği kişi genç bir kadın ve işle alakalı ara sıra konuşmak mecburiyetinde kalıyorlar ve bu benim canımı sıkmaya başladı. Belki daha önce böyle bir ortamda çalışmadığı için alışkın değilim ve yadırgıyorum bilmiyorum ama beni huzursuz ediyor o kadınla konuşması. İşe başvuru ve alınma esnasından bu yana eşimi sürekli aradığına şahit oluyorum, onun görevi bu sonuçta diye düşünülebilir evet ama bana bi yerden sonra gereksiz gelmeye başladı. İş yerindeki diğer insanlarında olduğu bir whatsapp gurupları var. Dün eşim işten geldiğinde morali çok bozuktu sorunu bana anlattı ve insan kaynaklarına whatsaptan bu konuyla alakalı mesaj atmış ortak gruba değil direkt kadına atmış bir ara yanına gittiğimde uzun uzun yazışmalarını gördüm ama okumadım. Evet konuşacağından haberim vardı ama mesai saatleri dışında hem de mesajlaşarak sorunu aktaracağını düşünmemiştim çok canım sıkıldı. Ve bunu eşimin yapmış olması beni çok üzdü. O an evde misafir vardı o yüzden konunun üzerinde durmadım sadece bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim mesajlaşmak ne demek oluyor iş yerine gidince iş ortamında konuş buna ne gerek vardı dedim, eşim de benim canım sıkkın senin dert ettiğin şeye bak filan dedi kapattık konuyu. Bir iki saat sonra eşim gönlümü aldı gereksiz kıskançlıklara gerek yok vs dedi tatlıya bağladık. Ama benim aklım hala o mesajlardaydı, okumak ne konuştuklarını kadının eşime karşı olan uslubunu görmek istedim. Evliliğimizde telefonla ilgili birbirimizden bir şey saklamayız ikimizin telefon kilidi de aynı ve gerekirse aklımıza bir şey takılırsa açıp bakarız filan ben de aldım telefonu konuşmalarını okumak için bir baktım sohbet yok! Eşim whatsaptan insan kaynaklarıyla yaptığı sohbeti silmiş, o an ne düşüneceğimi bilemedim bir yanım çılgına döndü silmek ne demek neden siler ki kafamda bin tane soru belirdi bir anda bir yanım da saçmalama dedi ondan şüphelenmeye kalkmak bile beni üzdü eşime olan saygım sevgim güvenim beni böyle şeyler düşündüğüm için utandırdı. Özetle ne düşünsem ne yapsam bilemiyorum. Eşime direkt sordum neden sildin konuşmayı dedim, tutup napıcam gereksizdi sildim dedi. Bu cevap tabiki bana yetmedi daha çok sinirlendim. Ve hiç konuşmadım eşimle, ona göre ben gereksiz kıskançlık yapıyormuşum bu yüzden o da bana sinirlendi ve tavır aldı. Mesajları silmesi bende bardağı taşıran nokta oldu yoksa bu tür şeyleri kıskansam dahi eşime yansıtmam. Ama bu sefer dayanamadım benim içimi rahatlatıp bak aklına yanlış bir şey gelmesin oku diyeceği yerde mesajları düşüncesizce silmesi benim canımı çok sıktı. Bunun dışında farklı yerlere çekmek istemiyorum ama içim içimi yedi dünden beri, sizce şüphelenmem gereken bir durum var mı? Eşimin telefonundan whatsapp yedeğini aldım ama halen açabilmiş değilim konuşmayı başka nasıl okuyabilirim hiç bilmiyorum.