Herkese merhaba aklıma takılan bir konu var acaba ben mi yanlış düşünüyorum sizlerin de fikirlerinizi almak istedim... annem ablamın bir tedavi süreci için yurtdışına gitti 1 ay kadar önce,yaklaşık 3-4 ay da orada kalacak. O gitmeden evvel görümcemin istemesi-nişanı olacağı konuşuldu. Annem de eşime hayırlı olsun vs demişti. Annem 1 ay kadar önce gitti. Biz de Şehir dışından bu tören için geldik.bu süreçte de annemle telefonlaştık ben biraz rahatsızdım, günlük sohbetimiz oldu. Neyse,Dün görümcemin nişanı yapıldı. Bugün annemle görüşürken ben kaynananı arayayım mı yoksa sen tebrik ettğimi söyler misin dedi. Ben de sen bilirsin anne ama aramak icap etmez mi daha uygun olur bence ama sen bilirsin dedim. Ben aramayı düşünmüyordum dedi. Niye dedim. E beni arayıp haber vermedi isteneceğini dedi. Anne gerek var mıydı sen zaten eşimden öğrenmiştn hem de burada değilsin neyini haber versinler dedim. Bir tane gelinleri var arayıp söylemeleri gerekirdi ben aramicam sen tebrik ettiğimi söyle dedi. Ben de ben böyle şeylerden hoşlanmıyorum o samimiyeti bulmuyorsan arama anne sen bilirsin ben senin içinden gelmeyen bişeyi iletmeyeceğim aramayacaksan da neden fikrimi soruyorsun ki dedim. Sonra sohbete normal bi şekilde devam etmeye çalıştım çünkü biliyorum şu an kayınvalidemin yanında olduğum için onların yanına gitti değişti falan diye düşünecek ama alakası yok...
Neyse aradan bi saat geçti tekrar aradı kaynananı aradım ama meşgul haberin olsun diyor...haber vermene gerek yok anne teşekkür ederim dedim. yani böyle hissetmekte ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama çok tuhaf hissettirdi bana suçluymuşum gibi... annem hiç bi zaman insanlarla samimi ilişkiler kuramadı her zaman böyle kim ne zaman aradı ilk kim aradı yok ben gelin anasıyım bu tavırlarda...artık nasıl davranmam gerektiğini şaşırıyorum ve üzülüyorum da.. kayınvalidemle hiç bi zaman samimi olmadılar olmasınlar da zaten gerek yok ama böyle tuhaf tuhaf şeyler gözetmesi sinirlendiriyor beni. siz olsanız ne yapardınız ne düşünüyorsunuz?