Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gereksiz parçaları olmayan yemek takımlarını nereden alabilirim???
kızlar yemek takımı alıcam ama tuzluk,karabiberlik,özellikle o kocaman saçma çorba kasesini almak istemiyorum ..hangi markadan nereden alabilirim???yardımcı olun ne olur yaa
canım 24 parçadan oluşan yemek takımı setleri var.bunlardan iki takım aldığında 12 kişilk takımı tamamlamış olursun.hem de tuzluk çorba kasesi,fincan takımı gibi ayrıntıları almamış olursun.benim bi arkadaşım bu şekilde takım oluşturmuştu kendine.senin için bikaç resim ekliyorum.bahsettiğim takımda çorba kaseleri,çukur tabaklar ve servis tabağı var.
yada çok klasik yaldızlı denilen bütün ziccaciyelerde,hatta marketlerde bile bulunabilen parça parça satılan bi yemek takımı modeli var.ondan da alabilirsin.tabi dediğim gibi biraz eski moda ama ben onun da resmini aşağıya ekliyorum.
mantıklı aslında kütahya porselenden günlük kullanmak için 6 kişilik yemek takımı almıştım.ama diğer takımımı kare amayı düşünüyorum.. bu şekilde bulabilir miyim..
mantıklı aslında kütahya porselenden günlük kullanmak için 6 kişilik yemek takımı almıştım.ama diğer takımımı kare amayı düşünüyorum.. bu şekilde bulabilir miyim..
kızlar yemek takımı alıcam ama tuzluk,karabiberlik,özellikle o kocaman saçma çorba kasesini almak istemiyorum ..hangi markadan nereden alabilirim???yardımcı olun ne olur yaa
aynen cnm bende kararlıyım kocaman kalabalık bi takım almıcam misafir yemek takımım içinhem 600-700 lira vermemiş olucam kullanmadığım ıvır zıvırlara para vermek enayilik olucak benim için çünkü çalışan insanım kim gelecek misafir gelseler bile neden çorban tencerede duruyo diye kimse sormaz
aynen cnm bende kararlıyım kocaman kalabalık bi takım almıcam misafir yemek takımım içinhem 600-700 lira vermemiş olucam kullanmadığım ıvır zıvırlara para vermek enayilik olucak benim için çünkü çalışan insanım kim gelecek misafir gelseler bile neden çorban tencerede duruyo diye kimse sormaz
Eger böyle düşünüyosan sade bi takım almak senin için avantajılı olacaktır.Beğendiğin yada ihtiyacın olan bi parçayı takımının bi parçası gibi kullanabilirsin.Uyumlu olsun istiyosan tabi.Benim tavsiyem Makromarkette falan var Kütahya Porselenin Lalezar diye bi takımı var sade ve şık duruyo.
Çok güldüm ya akşam akşam o kocaman çorba kasesi söylemi için süpersin canım ben hiç o gözle bakmadım. ama haklısın da bi de onları sığdırmak var en güzeli Kütahya'dan 2 tane altı kişilik alıp mis gibi yerleştirmek.