selam güzel topluluğun güzel bayanları senelerdir kadınlar kulübüne üyeyim çok sıkıştıkça hep burdan bir şekilde birilerinden yardım istedim ve yardım da edildi bende artık büyüdüm ve evlenicek çağa geldim
erkek arkadaşımla 1 yıldır tanışıyoruz ve 8 aydırda birlikteyiz benim yaşım 24.5 onun yaşı 31.5 yani artık uzunca filört edebilme yaşını ben değilsem de o geçti diye düşünüyorum (= evlenme teklifimi ilişkinin 4. ayında aldım ama yüzük henüz yok seni istemeye gelicem yarın gibi bir cümle kurması üzerine( ki bunu en yakın zamanda istemeye gelmem lazım seni niyetiyle söyledi sohbetin gidişinden onuda belirtimde sevgilimi kaypak birisi sanmayın
) ben konuyu anneme açtım seninle tanıştırıcam dedim annemde hazır kardeşinde burdayken gelsinler tanışalım söz nişan neyse takalım dedi olumlu yaklaştı yani bende geri dönüş olarak hayatımın törpüsüne dedim ki hazır bayramda geliyo beni bayramda yada öncesinde yada sonrasında istemeye gelin onun bana dediği şey ise şu oldu benim seni istemem için annenle tanışmam lazım onun beni tanıması lazım böle aceleye getirmeyelim dedi haydaaa ölimi öldürimi ben kardeşim aralık 12 de kısa dönem askerliğe gideceği için söylemiştim ki okulumda zaten haziranda biticek o bana öyle deyince erteliyomuş gibi hissederek bir güzel payladım dün akşam şimdi aramız limoni çünkü sanki ben zorluyomuşum gibi hissettim madem seni istemeye gelicem demeseydin be adam bu konuda inanılmaz iletişim problemi yaşıyoruz ama bende karar verdim artık ağzımı açmicam kardeşim mayısta gelince askerden benimde kpss için yoğunlaşmış olmam gerekicek e 7 temmuzda sınava giricem 15 temmuz ramazan mübarek ayda nişan olmaz bayramdı seyrandı nişanı taaa ağustos sonuna yaparsak düğünüde bir sene ertelicem oh olsun ona kış vakti evlenemem ben. ya ben haksızmıyım ya gereksizmi triplerdeyim yada nasıl düzgün iletişim kurabilirim onunla o bana ne dese ben gereksiz yanlış anlıyorum mesela o bana öyle dediya içimden diyorum ki ohoo istemezsen isteme zaten gönlün olsaydı şimdiye çoktan gelirdin tamam derdinde annemle tanıştırılmayı bekliyomuş laf mı falan gibi fesatlıklar hesaplar içindeyim
bana yol gösterin nolurr