Bakin burda ne buldumEvelynn @JustHoldMe Tam hucuma kalkilacak topik ha icerik de guzel.. Niye bos kalmis, anlamadim..
Soyleyeyim miKız buraya taci cok uygun bence
Bizden bi sey saklayabilecegini mi saniyorsun??Nereden buldunuz konuyu :))))
Bazen insanın aklına gereksiz şeyler gelir ya, benim aklıma bu gereksiz şeyler çok geliyor
En son yatıyordun sen sankiAcaba yakın arkadaslari Bulent Ersoy'a "bülo" diyor mudur?
Iste bülo aklima takilinca uyuyamadimEn son yatıyordun sen sanki
Hissetmez mo kuş gibi heycandan pır pır ediyor yürecikleriIste bülo aklima takilinca uyuyamadim
Peki sence ibo'nun vakumladigi kadinlar bi sey hissediyor mudur?
Bence kafalarinin kopmasi korkusu hepsindekiHissetmez mo kuş gibi heycandan pır pır ediyor yürecikleriakşama fincan börecikleri
Iste bülo aklima takilinca uyuyamadim
Peki sence ibo'nun vakumladigi kadinlar bi sey hissediyor mudur?
Kafamizda cidden deli sorular..Bıyıklarını öpüşmeden önce fırcalıyor mudur?
Yook vakumladigi kadinlarBıyıklarını öpüşmeden önce fırcalıyor mudur?
Yook vakumladigi kadinlar
Yemek kirintilardan faydalaniyomus
Bak şimdi aklıma takıldı yine, mesela birbirimize teşekkür ediyoruz karşımızdaki neden rica ederim diyor, rica ediyorum böyle konuşmayın diyoruz, rica dilemekse teşekkür edene neyi diliyoruzBence kafalarinin kopmasi korkusu hepsindeki
Anaa, sen de bizdenmissin, cok uzuldum su an halineBak şimdi aklıma takıldı yine, mesela birbirimize teşekkür ediyoruz karşımızdaki neden rica ederim diyor, rica ediyorum böyle konuşmayın diyoruz, rica dilemekse teşekkür edene neyi diliyoruz
Bak bir tane daha geldi, gece elbiselerine niye tuvalet deniyordu
Kafamizda cidden deli sorular..
Mune sustu kaldi kadincagizboylesini beklemiyordu, acidi halimize..
Vücudumuzda deliyle yasiyoz biz mune hağnım..
Daha neler cikar burdan da konu cok dipte köşede kalmis, tabii o zamanlar #sisterhood yoktu, normal..
Böyle anormallikleri normal karşılıyorum, devre yakan kafaya takılan gereksiz düşünceler varsa okuruz