Gereksiz düşünceler...

Şimdi duygusallaşacağım he :KK43: annelerini özleyen çocukları görünce bir kötü oluyorum, benim kız büyüdü diye herhalde, yarın bir gün evlenirde uzağa giderse diye :KK43:
Çok düşkün olmak da iyi değil aslında ama annelik böyle birşey galiba.
Biz seni oyalarız, teselli ederiz müniş. Hem ne kadar uzak olursa olsun. Uçakla heryer 1 saat :dondurma: bunu ben dedim. 20 yaşında kardeşini arkadaşlarıyla nargile cafeye göndermek istemeyen ahahaha

Ben de anne oldum , hala bir şey olsa anne diye agliyorum , anne olunca hele ki hem kızıma hem anneme aşık oldum ..
Düşkün olmamak elde mi ki abla ya o bağ çok başka , bir şiir okumuştum son mısra da diyor ki Sair " dünyanın en güzel ciftidir anne ve çocuk"
Ben de duygulandım su an :110:
Ne güzel demiş, Allah kimseyi annesinden ayırmasın, herşeye gülüp geçtiğime bakmayın, kızların kına gecelerinde hüngür hüngür ağlarım, kız çocuklarının yeri bir başka kalbimde, neden bilmiyorum, kızım doğmadan önce de böyleydi, bazıları çok ezildiği için belki de.

Bazen kızımla konuşuruz evlilik vb şeylerden beni kına gecende mahvedeceksin derim, ağlamaktan şişmiş gözlerle bakacağım etrafa :))

Senin yüzünden ben de annemi özledim, benim annem de uzakta, şimdi karşılıklı ağlaşmaya başlamayalım :)))

Biz seni oyalarız, teselli ederiz müniş. Hem ne kadar uzak olursa olsun. Uçakla heryer 1 saat :dondurma: bunu ben dedim. 20 yaşında kardeşini arkadaşlarıyla nargile cafeye göndermek istemeyen ahahaha
Aman bana uçak deme, hiç binmedim korkuyorum, sağolsun eşim de yangına körükle gidiyor, özel uçak kiralanıyor ya, onlardan kiralayıp pilota uçağı ters döndür diyecekmiş :KK70::KK70:

Ne güzel demiş, Allah kimseyi annesinden ayırmasın, herşeye gülüp geçtiğime bakmayın, kızların kına gecelerinde hüngür hüngür ağlarım, kız çocuklarının yeri bir başka kalbimde, neden bilmiyorum, kızım doğmadan önce de böyleydi, bazıları çok ezildiği için belki de.

Bazen kızımla konuşuruz evlilik vb şeylerden beni kına gecende mahvedeceksin derim, ağlamaktan şişmiş gözlerle bakacağım etrafa :))

Senin yüzünden ben de annemi özledim, benim annem de uzakta, şimdi karşılıklı ağlaşmaya başlamayalım :)))
Müniş çok merak ettim. Senin kızında üyemi buraya. Girip okuyor mu. Burda ki konulara bakınca zaten insanın psikolojisi bozuluyor. Ben dizilerde filmlerde olur dediğim şeyleri yasiyorlar. Allah herkesin hakkinda hayırlısını versin :KK200:

Aman bana uçak deme, hiç binmedim korkuyorum, sağolsun eşim de yangına körükle gidiyor, özel uçak kiralanıyor ya, onlardan kiralayıp pilota uçağı ters döndür diyecekmiş :KK70::KK70:
Oldu canım başka diyeydin ahahahah o özel uçaklar daha çok sallanıyormuş. Iyiki zengin değiliz, korkudan ölürdük :KK70: benimde uçak korkum var ama yurtdisinda bindigimde oyle heyecanlaniyorum ki, saatler hemen uçup gidiyor En Büyük TÜRKİYE ülke mi sevdiklerimi sülale mi görücem diye katlanıyorum napiiiym. Sende kızın icin seve seve uçarsın :KK200:

Müniş çok merak ettum. Senin kızında üyemi buraya. Girip okuyor mu. Burda ki konulara bakınca zaten insanın psikolojisi bozuluyor. Ben dizilerde filmlerde olur dediğim şeyleri yasiyorlar. Allah herkesin hakkinda hayırlısını versin :KK200:

Oldu canım başka diyeydin ahahahah o özel uçaklar daha çok sallanıyormuş. Iyiki zengin değiliz, korkudan ölürdük :KK70: benimde uçak korkum var ama yurtdisinda bindigimde oyle heyecanlaniyorum ki, saatler hemen uçup gidiyor En Büyük TÜRKİYE ülke mi sevdiklerimi sülale mi görücem diye katlanıyorum napiiiym. Sende kızın icin seve seve uçarsın :KK200:
Kızım üye değil, üye olursa da kurallara uymazsa banlamakla kalmam bir de evde başının etini yerim diye gelmez :KK70:
Siz en azından banlanınca birkaç gün muneye maruz kalmıyorsunuz, onun işkencesi evde de devam eder :KK70:
Şaka bir yana da dikkatini çekmiyor forum, sürekli bir yerlerde arkadaşlarıyla gezip tozuyor, forum sosyalleşmesine fırsat bulamaz hanım :))

Valla eşimde muziptir, uçağa bindirebilse yapar dediğini, pilota da gaz verir iyice salla, ters çevir diye :KK70:

Beni uyutup bindirsinler :KK70:

Kızım üye değil, üye olursa da kurallara uymazsa banlamakla kalmam bir de evde başının etini yerim diye gelmez :KK70:
Siz en azından banlanınca birkaç gün muneye maruz kalmıyorsunuz, onun işkencesi evde de devam eder :KK70:
Şaka bir yana da dikkatini çekmiyor forum, sürekli bir yerlerde arkadaşlarıyla gezip tozuyor, forum sosyalleşmesine fırsat bulamaz hanım :))

Valla eşimde muziptir, uçağa bindirebilse yapar dediğini, pilota da gaz verir iyice salla, ters çevir diye :KK70:

Beni uyutup bindirsinler :KK70:
Ahh müniiş o uçağın kalkma anı ne korkunç, dur az da ben seni korkutiyim ahahaha ama uçarken çok güzel, hicbirsey hissetmiyorsun. Ben kendimi arabada otobüste hayal ediyorum. Bulutları görünceye kadar :KK70: neyse heryere otoban yapıldı, arabaylada yolculuk güzel :KK70:

Evet yaa birde evde sen laf edersin ne biçim konuşuyorsun, o ne biçim üslup, ben sana böyle mi öğrettim falan :KK70: şu kk'da seni ve morsever'i merak ettiğim kadar kimseyi etmiyorum :KK70: :KK70:

Ahh müniiş o uçağın kalkma anı ne korkunç dur az da ben seni korkutiyim ahahaha ama uçarken çok güzel hicbirsey hissetmiyorsun. Ben kendimi arabada otobüste hayal ediyorum. Bulutları görünceye kadar :KK70: neyse heryere otoban yapıldı arabaylada yolculuk güzel :KK70:

Evet yaa birde evde sen laf edersin ne biçim konuşuyorsun, o ne biçim üslup, ben sana böyle mi öğrettim falan :KK70: şu kk'da seni ve morsever'i merak ettiğim kadar kimseyi etmiyorum :KK70: :KK70:

Mümkünse benim ayağım toprağa bassın :))) arabayla giderim :)
Düşünsene az evvel polemikten banlanmış, söyleniyorken başında bitiyorum kabus gibi :KK70:

Bir buçuk metrelik kadının nesini merak ediyorsun :KK70:boyumdan büyük kükrüyorum :))) bazen evde kkden bahsediyoruz, bizimkilerde mune diyor, mune seni görseler bu kadın mı bizi banlayan deyip ezerler seni, minnak kadın diyorlar :KK70:

Mümkünse benim ayağım toprağa bassın :))) arabayla giderim :)
Düşünsene az evvel polemikten banlanmış, söyleniyorken başında bitiyorum kabus gibi :KK70:

Bir buçuk metrelik kadının nesini merak ediyorsun :KK70:boyumdan büyük kükrüyorum :))) bazen evde kkden bahsediyoruz, bizimkilerde mune diyor, mune seni görseler bu kadın mı bizi banlayan deyip ezerler seni, minnak kadın diyorlar :KK70:
Valla hersey boyla olmuyor müniş :KK70: valla gözümüzün yaşına bakmadan banlıyorsun bizi :KK70: bizde de bi algi var. Ufak kadinlar sevimli ve minnoş sankii. Ama biz minyon olarak cogunluktayiz galiba türk kadını olarak :KK70: bizim takımda 2 tane 1.79luk arkadaş var. Nerde yanlış yaptı bizimkiler diyorum ahahah :KK70:

Valla hersey boyla olmuyor müniş :KK70: valla gözümüzün yaşına bakmadan banlıyorsun bizi :KK70: bizde de bi algi var. Ufak kadinlar sevimli ve minnoş sankii. Ama biz minyon olarak cogunluktayiz galiba türk kadını olarak :KK70: bizim takımda 2 tane 1.79luk arkadaş var. Nerde yanlış yaptı bizimkiler diyorum ahahah :KK70:

:KK70:
Ben bir de gittim boyuma bakmadan uzun bir adamla evlendim, kızım o yüzden annesi gibi bücür olmaktan kurtuldu, benden çok babasına benziyor, hatta bana hiç benzemiyor :KK70:

Boy yok ama çene 2 metre maşallah, bir yerden bolluk olunca diğer yerden kısılıyor demek ki:KK70:

:KK70:
Ben bir de gittim boyuma bakmadan uzun bir adamla evlendim, kızım o yüzden annesi gibi bücür olmaktan kurtuldu, benden çok babasına benziyor, hatta bana hiç benzemiyor :KK70:

Boy yok ama çene 2 metre maşallah, bir yerden bolluk olunca diğer yerden kısılıyor demek ki:KK70:
MashAllah kizina müniş ◇♡
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: iyi sen yine bi yönden bolluk yaşamışsın. Bende o da yok :KK70: bizde uzun boylu, mavi gözlü, sarışın birini kaptık, ama çocuklara ne kadar yansicak bu özellikler, çok merak ediyorum :KK70: dua et müniiş yeğenlerin için, bana benzemesinler :KK70: :KK70:

İnsanın çoluğu çocuğu büyüyüp kafaya takacak fazla sıkıntısı olmayınca saracak yer ararmış, benimkisi de o misal, nereden geldi geldi, aklıma Orhan Gencebay'ın şarkısı ve şarkı başlarken ki tezatlık geldi, dedim ya insan saracak yer bulamayınca böyle gereksiz, düşünülmese de olur, hatta niye düşünüldüğünü bile sorguladığım bilgi kirliliklerini kafamdan atayım, atarken de size de sarayım dedim ve konuyu açtım.

"Arkadaşlar hazır mısınız?
Daha güzel daha mutlu daha adil sevgi dolu bir dünya için, barış için insanlık için" diye giriş yapılırken ardından Batsın bu dünya diye şarkıya başlamak tezatlık değil midir ?

Hani Mahsun Kırmızıgül Hepimiz kardeşiz şarkısının girişinde dese olur ama neden batsın bu dünya da denmiş, tamam çok gereksiz bir bilgi oldu bu ama zaten konunun açılış maksadı bu.

Var mı sizde böyle absürt, gereksiz, niye düşünüyorum ki böyle birşeyi dediğiniz gereksiz düşünceler :)))

Çünkü o anlatılan güzel dünyaya ulaşmak için bu kötü olanın batması lazım
Bu batacak ki sonrasında yeni ve barış dolu olan kurulsun.

Bence şair böyle demek istiyor

Aklım Takıldı
Fikrim Takıldı...

Alaycı gülüşe, Aklım Takıldı...

X