- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.247
- 34
Kadinlar atiklarini ortalik yere yaparkenBak şimdi aklıma takıldı yine, mesela birbirimize teşekkür ediyoruz karşımızdaki neden rica ederim diyor, rica ediyorum böyle konuşmayın diyoruz, rica dilemekse teşekkür edene neyi diliyoruz
Bak bir tane daha geldi, gece elbiselerine niye tuvalet deniyordu
Hakkatten niye öyle acaba münişBak şimdi aklıma takıldı yine, mesela birbirimize teşekkür ediyoruz karşımızdaki neden rica ederim diyor, rica ediyorum böyle konuşmayın diyoruz, rica dilemekse teşekkür edene neyi diliyoruz
Bak bir tane daha geldi, gece elbiselerine niye tuvalet deniyordu
Anaa, sen de bizdenmissin, cok uzuldum su an haline
Niye hakikaten rica ederim? Tuvalet?
Neden insanlar "napiyorsun" sorusuna "iyiyim" diye cevap veriyor?
Ah bi anlasam.. Bi de aliskanlik olmus hepimizde, hemen "iyiyim, sen napiyosun"..Bak bu güzeldi, niye iyiyim diyoruz ki, yemek yapıyorum, oturuyorum demek yerine neden iyiyim ?
Aaa hakkaten niye??Geyik sohbeti geyiklerden mi çıkmış? Halbuki en geveze kuş muhabbet kuşuyla papağan, neden geyik ?
Mune böyle banlamayi nerden öğrendi :))))Aaa hakkaten niye??
Ayrica,
Krema nasil boyle guzel kokar? Babam boyle pasta yapmayı nerden ogrendi
Aaa hakkaten niye??
Ayrica,
Krema nasil boyle guzel kokar? Babam boyle pasta yapmayı nerden ogrendi
Hep agir abla /mudure modu nedeye kadar abla, arada kudurmak lazim
Beni normal mi sanmıştınıztamam ağır ablayız da duruma göre
Krep var mı ablaa
Beni normal mi sanmıştınıztamam ağır ablayız da duruma göre
Biz ogrettik ahahahaMune böyle banlamayi nerden öğrendi :))))
Bu gece menü de tost var, yapayım mı yer misin?Krep var mı ablaa
O ne ayol, ilk kez duydum..Filbahri diye çiçek ismimi olur? Şekliyle ismi uyumsuz
Annem geldi aklıma sanki annemin sesiyle okudum yazdıgini abla yaa , çok özledim annemi çok uzakta ama 1000 km var aramızda , alırım bir tost kaşarlı domatesli:))Bu gece menü de tost var, yapayım mı yer misin?
Valla mı? Çiçek ismi.O ne ayol, ilk kez duydum..
Mayonez de koyayım mı:))) ay kurban oluruuuuummm, inşallah en kısa sürede görürsün anneni.Annem geldi aklıma sanki annemin sesiyle okudum yazdıgini abla yaa , çok özledim annemi çok uzakta ama 1000 km var aramızda , alırım bir tost kaşarlı domatesli:))
Anne eli değsin her türlü yirimmmm , aminn kk nin gülüMayonez de koyayım mı:))) ay kurban oluruuuuummm, inşallah en kısa sürede görürsün anneni.
Şimdi duygusallaşacağım heAnne eli değsin her türlü yirimmmm , aminn kk nin gülü
Ben de anne oldum , hala bir şey olsa anne diye agliyorum , anne olunca hele ki hem kızıma hem anneme aşık oldum ..Şimdi duygusallaşacağım heannelerini özleyen çocukları görünce bir kötü oluyorum, benim kız büyüdü diye herhalde, yarın bir gün evlenirde uzağa giderse diye
Çok düşkün olmak da iyi değil aslında ama annelik böyle birşey galiba.