• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bak şimdi aklıma takıldı yine, mesela birbirimize teşekkür ediyoruz karşımızdaki neden rica ederim diyor, rica ediyorum böyle konuşmayın diyoruz, rica dilemekse teşekkür edene neyi diliyoruz :KK14:
Bak bir tane daha geldi, gece elbiselerine niye tuvalet deniyordu:KK64:
Kadinlar atiklarini ortalik yere yaparken:KK53: orasi burasi gorunmesin diye. Nasil bilmezsinn:KK12:

Bak şimdi aklıma takıldı yine, mesela birbirimize teşekkür ediyoruz karşımızdaki neden rica ederim diyor, rica ediyorum böyle konuşmayın diyoruz, rica dilemekse teşekkür edene neyi diliyoruz :KK14:
Bak bir tane daha geldi, gece elbiselerine niye tuvalet deniyordu:KK64:
Hakkatten niye öyle acaba müniş :D

Anaa, sen de bizdenmissin, cok uzuldum su an haline :KK70:
Niye hakikaten rica ederim? Tuvalet?
Neden insanlar "napiyorsun" sorusuna "iyiyim" diye cevap veriyor?

Bak bu güzeldi, niye iyiyim diyoruz ki, yemek yapıyorum, oturuyorum demek yerine neden iyiyim ?

O ne ayol, ilk kez duydum..
Valla mı? Çiçek ismi.
İşte bu çiçeğe deniyor:
IMG_2001.JPG

Annem geldi aklıma sanki annemin sesiyle okudum yazdıgini abla yaa , çok özledim annemi çok uzakta ama 1000 km var aramızda , alırım bir tost kaşarlı domatesli:))
Mayonez de koyayım mı:))) ay kurban oluruuuuummm, inşallah en kısa sürede görürsün anneni.

Anne eli değsin her türlü yirimmmm , aminn kk nin gülü :KK200:
Şimdi duygusallaşacağım he :( annelerini özleyen çocukları görünce bir kötü oluyorum, benim kız büyüdü diye herhalde, yarın bir gün evlenirde uzağa giderse diye :(
Çok düşkün olmak da iyi değil aslında ama annelik böyle birşey galiba.

Şimdi duygusallaşacağım he :KK43: annelerini özleyen çocukları görünce bir kötü oluyorum, benim kız büyüdü diye herhalde, yarın bir gün evlenirde uzağa giderse diye :KK43:
Çok düşkün olmak da iyi değil aslında ama annelik böyle birşey galiba.
Ben de anne oldum , hala bir şey olsa anne diye agliyorum , anne olunca hele ki hem kızıma hem anneme aşık oldum ..
Düşkün olmamak elde mi ki abla ya o bağ çok başka , bir şiir okumuştum son mısra da diyor ki Sair " dünyanın en güzel ciftidir anne ve çocuk"
Ben de duygulandım su an :110:

Back