Gereksiz düşünceler...

Bak şimdi aklıma takıldı yine, mesela birbirimize teşekkür ediyoruz karşımızdaki neden rica ederim diyor, rica ediyorum böyle konuşmayın diyoruz, rica dilemekse teşekkür edene neyi diliyoruz :KK14:
Bak bir tane daha geldi, gece elbiselerine niye tuvalet deniyordu:KK64:
Kadinlar atiklarini ortalik yere yaparken:KK53: orasi burasi gorunmesin diye. Nasil bilmezsinn:KK12:

Bak şimdi aklıma takıldı yine, mesela birbirimize teşekkür ediyoruz karşımızdaki neden rica ederim diyor, rica ediyorum böyle konuşmayın diyoruz, rica dilemekse teşekkür edene neyi diliyoruz :KK14:
Bak bir tane daha geldi, gece elbiselerine niye tuvalet deniyordu:KK64:
Hakkatten niye öyle acaba müniş :KK70:

O ne ayol, ilk kez duydum..
Valla mı? Çiçek ismi.
İşte bu çiçeğe deniyor:
IMG_2001.JPG

Anne eli değsin her türlü yirimmmm , aminn kk nin gülü :KK200:
Şimdi duygusallaşacağım he :KK43: annelerini özleyen çocukları görünce bir kötü oluyorum, benim kız büyüdü diye herhalde, yarın bir gün evlenirde uzağa giderse diye :KK43:
Çok düşkün olmak da iyi değil aslında ama annelik böyle birşey galiba.

Şimdi duygusallaşacağım he :KK43: annelerini özleyen çocukları görünce bir kötü oluyorum, benim kız büyüdü diye herhalde, yarın bir gün evlenirde uzağa giderse diye :KK43:
Çok düşkün olmak da iyi değil aslında ama annelik böyle birşey galiba.
Ben de anne oldum , hala bir şey olsa anne diye agliyorum , anne olunca hele ki hem kızıma hem anneme aşık oldum ..
Düşkün olmamak elde mi ki abla ya o bağ çok başka , bir şiir okumuştum son mısra da diyor ki Sair " dünyanın en güzel ciftidir anne ve çocuk"
Ben de duygulandım su an :110:

X